İnsanlar ev veya araba almak i...
MEBİT

Peşinatsız Ev Almak İsteyenlere Müjde!

İnsanlar ev veya araba almak istediklerinde eğer kenarda yeteri kadar paraları yoksa bankalardan yüksek faiz oranları ile kredi çekerler ve bu süreç yıpratıcı olabilir.

Abone Ol

2021-02-24 08:31:00 | Son Güncelleme : 2024-04-21 09:01:25

Peşinatsız Ev Almak İsteyenlere Müjde!

İnsanlar ev veya araba almak istediklerinde eğer kenarda yeteri kadar paraları yoksa bankalardan yüksek faiz oranları ile kredi çekerler ve bu süreç yıpratıcı olabilir. Krediyi alabilmeniz için bankanın belirlediği kriterlere uyuyor olmanız ve kredi notunuzun iyi bir derecede olması gerekir.

 

Üstelik kredinin çıkacağının garantisi de yoktur. Bu süreçte aynı zamanda dosya masrafları da bir hayli can sıkıcı olabilir. Birtep sayesinde faizsiz peşinatsız ev almak çok kolay. Türkiye’nin neresinden olduğu farketmeden istediğiniz eve sahip olmanızda size yardımcı oluyoruz.

 

Sahip olmak istediğiniz evin bütçesi önemli değil, evi almaya karar verdikten sonra Birtep’i seçtiğinizde kredi notuna bakmadan size zor koşullar sunmadan bütçenize uygun ödeme seçenekleri ile kira öder gibi ev sahibi olmanızı sağlıyoruz. Avantajlarımızdan yararlanabilmek için aylık olarak düzenli bir gelir oranınızın olmasına gerek yok. 18 yaşını doldurmuş olmalısınız ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalısınız. Bu koşulları yerine getiren herkesi ev sahibi yapıyoruz.

 

Sizin İçin En Uygun Paketi Seçin

Birtep’in sunduğu paketler ve içerikleri sayesinde kendinize en uygun ödeme planını seçebilirsiniz. Planlarımızın temeli sizin için en uygun bütçe olarak ayarlanmıştır. Her bütçeye uygun olan planlarımız sayesinde rahatlıkla ev sahibi olabilirsiniz.

 

Sıra Tespitli

Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş her ay düzenli olarak yapılmaktadır. Sıra tespitli iktisat sayesinde peşinatsız ev almak çok kolay. Her ay yapılan bu çekilişlerde eve kimin sahip olacağı belirlenir. Bu sayede borcunuzu çok kısa sürede kapatarak evinize sahip olabilirsiniz.

 

Vade Ortası

Vade ortası ile peşinatsız ev almak artık zor değil. Bu pakette evinizi teslim almadan önce taksitleri dondurabilme imkanına sahipsiniz. Ayrıca her yıl artan taksit tutarı bu gruptakiler tarafından belirlenir. Böylece kısa sürede borcunuzu ödeyerek evinize sahip olabilirsiniz.

 

Esnek Ödemeli

Bankalar insanlara kredi verirken birçok şart öne sürerler ve parayı geri yüksek faizlerle alırlar. Birtep sayesinde biz size uyuyoruz. Siz kendinize en uygun ödeme şeklini ve planını yapıyorsunuz. Her detayına kadar sizin seçimleriniz üzerinden yaratılan bu plan sayesinde bütçenizi zorlamadan rahatça kira öder gibi ev sahibi oluyorsunuz. Önceliğimiz sizsiniz, her bütçeye uygun ödeme planlarımız ile kredisiz, faizsiz ve peşinatsız ev almak hiç zor değil. Birtep’i tercih edin kira öder gibi ev sahibi olun.

 

Kaynak:

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER