2012-03-21 08:44:00 | Son Güncelleme : 2025-04-29 22:20:09
Konuyla ilgili Maçkolik’ten şirketin avukatı Gökhan Ahi vasıtasıyla bir açıklama geldi. Açıklamayı aşağıda paylaşıyoruz.
Mackolik.com ve sahadan.com’un kapatılması ile ilgili Resmi Maçkolik açıklaması..
Mackolik.com ve Sahadan.com’a erişim engellendi.
Tarsus 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2011/333 sayılı KORUMA TEDBİRİ kararıyla her iki site de bu akşam itibariyle erişime engellenmiştir.
Avukatlarımız tarafından edinilen ilk bilgilere göre, Tarsus’ta ikamet eden Ö.E. ve M.S. isimli iki kişi hakkında dava açılmış ve her iki sanık hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verildiği öğrenilmiştir. Mahkemenin bu davada, sitelerimizle ilgili ne tür bir bağlantı kurduğu yönündeki kararının gerekçesine şu an için ulaşmak mümkün olmamıştır.
Yarın sabah avukatlarımız Tarsus’tan ayrıntıları öğrenecek ve gerekli başvuruları yapacaktır. Konunun bazı forumlarda yazıldığı üzere, Türk Telekom ile veya Telekominikasyon İletişim Başkanlığı ile ilgisi yoktur.
Sporseverlere ve kamuoyuna saygıyla bildiririz.
EK BİLGİ: Aynı kararla bahisanaliz.com ve bewinunited.com sitelerine de erişim engellenmiş.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.