Kemal Kılıçdaroğlu, Sırrı Sakı...
MEBİT

Sırrı Sakık'tan Kılıçdaroğlu'na: Cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum

Kemal Kılıçdaroğlu, Sırrı Sakık'la ilgili soruya "Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" diyerek yanıt verdi. Sakık "Cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum" dedi.

Abone Ol

2023-05-25 13:53:15 | Son Güncelleme : 2024-03-27 14:42:17

Sırrı Sakık'tan Kılıçdaroğlu'na: Cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum

Yeşil Sol Parti’den Ağrı Milletvekili seçilen Sırrı Sakık'ın seçimlerden öne dile getirdiği genel af ve Millet İttifakı'yla ilgili sözleri CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV'de sorulan bu soruya, "Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl destek verecek? Biz devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü, kimlerin kimlere hizmet ettiğini, hangi gerekçelerle konuştuğunu biliriz. Bu ülkede hala ülkesini seven namuslu bürokratlar var. Onlar bize bilgileri getirirler. Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" diyerek yanıt verdi. 

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerine Sırrı Sakık'tan yanıt geldi. Sakık Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Kılıçdaroğlu, saray rejimine karşı, benim tek başıma yaptığım çalışmalar, sizin ittifaktan daha fazladır. Diliyorum ki cumhurbaşkanı olacaksınız. O zaman kim derin, kim sığ anlarsınız. Bütün çalışmalarımıza rağmen olmazsa da etrafınızdaki “derin” leri saymaya başlayın bence. Şimdi hepimiz 28 Mayıs’a konsantre olalım. İnsanları sandık başına gelmeye ikna etmeye çalıştığım için cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum…" ifadelerini kullandı.

 

gazete duvar

  • Etiketler : SİYASET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER