Van'ın Erciş ilçesinde, AK Par...
MEBİT

Ercişli İskî Aşiretinden DEM Partiye toplu destek

Van'ın Erciş ilçesinde, AK Partililerin yerel seçimlerde kendilerini destekleyecekleri propagandasında bulunduğu İskî Aşireti, söylemleri yalanlayarak DEM Parti Erciş seçim bürosuna toplu ziyarette bulundu.

Abone Ol

2024-03-23 01:59:36 | Son Güncelleme : 2024-04-27 13:33:46

Ercişli İskî Aşiretinden DEM Partiye toplu destek

Seçime günler kala DEM Parti seçim çalışmalarını sürdürürken partiye toplu destek ve ziyaretlerde gerçekleşiyor. 

Şedal esnaf ziyareti yaptı

Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, DBP İl Eşbaşkanı Harun Okay, İpekyolu ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bostaniçi mahallesi esnafını ziyaret eden  Eşbaşkan Şedal ve beraberindeki partililer, esnafın sorunlarını dinledi. 

Erciş'te İskî Aşireti DEM Parti tam destek

Van'ın Erciş ilçesinde, AK Partililerin yerel seçimlerde kendilerini destekleyecekleri propagandasında bulunduğu İskî Aşireti, söylemleri yalanladı. İlçenin Dalan Caddesi’nde bir araya gelen aşiret mensubu yüzlerce kişi, buradan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) seçim bürosu önüne kadar yürüdü. Ellerinde DEM Parti bayrakları bulunan aşiret mensupları geldikleri seçim bürosu önünde DEM Partililer tarafından alkışlarla karşılandı.

Burada kısa bir açıklama yapan aşiret üyeleri, “İskî Aşireti olarak bugün DEM’de değiliz. Zîlan Katliamı’ndan bu yana bu partideyiz, halkımızın yanındayız. İsteyen bizim hakkımızda istediği şeyi söylesin. Biz DEM’e katılmak için gelmedik, biz zaten DEM’deyiz. Size katılmak için değil, coşkunuza coşku katmak için buraya geldik” ifadeleri kullanıldı.

  • Etiketler : AŞİRET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.