Stratejik Planlama oluşturma ç...
MEBİT

Eş Başkan Şehsade Kurt, kadın derneklerini ziyaret etti

Stratejik Planlama oluşturma çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam eden İpekyolu Belediye Eşbaşkan Şehsade Kurt, YAKA-KOOP ve Mavigöl Kadın Derneklerini ziyaret etti.

Abone Ol

2019-07-26 18:30:00 | Son Güncelleme : 2024-04-11 02:17:47

Eş Başkan Şehsade Kurt, kadın derneklerini ziyaret etti

İpekyolu Belediyesi’nde  ‘2019-2024 Stratejik Planlama’ hazırlama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İpekyolu halkı ve sivil toplum kurumları ziyaret edilerek sorun, talep ve projelerini dinlenmeye devam ediliyor.


İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Şehsade Kurt, kadın belediye meclis üyeleri ve kadın müdürlerle birlikte, Yaşam Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi (YAKA-KOOP) ve Mavi Göl Kadın Dernekleri ziyaret edilerek, toplantı düzenlendi.


Düzenlenen toplantıda belediye ve kadın kooperatiflerin nasıl birlikte çalışma yürütülebileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda belediyenin her türlü kadın çalışmalarında yer alınması gerektiği vurgulandı. Kadın kooperatifinde yer alan kadınların talep ve önerileri dinlendi. Dernek çalışmalarını yürüten kadınlar toplumsal cinsiyet eşitliği ve aynı zamanda kadın sağlık eğitimlerinin verilmesinin önemine değindi.


Toplantıda konuşan Eşbaşkan Şehsade Kurt, “Belediye olarak kadına yönelik çalışmalarımız ve önemli projelerimiz var. Biz kadınlar olarak kendimizi de kentimizi de yöneteceğiz. Stratejik çalışma kapsamında kadın toplantıları düzenleyeceğiz. Söylemiş olduğunuz bütün talep ve öneriler bizler için önemli ve anlamlıdır” dedi.


Eşbaşkan Şehsade Kurt’un ardından konuşma yapan Kadın Politikaları Müdürü Figan Kepenek, İpekyolu İlçesi’nde bulunan kadınlara yönelik kültürel ve ekonomik anlamda her türlü çalışmaların üzerinde durulduğunu ifade etti.

 

 

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER