Yazarlar

MEBİT

VAN'DA RAMAZAN AYININ ENLERİ

VAN'DA RAMAZAN AYININ ENLERİ

Abone Ol

2017-06-16 15:00:00

Ramazan ayı bereketiyle şehrimizi aydınlatıp şehrin zenginliğine zenginlik katıyor. Her gece iftardan sonra dolan şehir merkezi esnafın yüzünü güldürüyor. Esnaf ramazan ayının bereketini mutluluk ve heyecanını fazlasıyla yaşıyor. Bereket ayı bir nebzede olsa şehrimize huzur ve mutluluğu ve zenginliği getirmiştir. Huzur ve mutluluğu fazlasıyla hak eden şehrimiz ramazanın güzellikleriyle ve güzelligine güzellik katarak bizler için vaz geçilmez bir şehir oluyor.


Belediyelerimizin ramazan etkinlikleri bu sene bir hayli heyecanlı ve dolu geçiyor. Van’daki bütün belediyelerin yaptığı hizmetler takdire şayandır. Herkesin ihtiyacına durumuna göre etkinlik yapan belediyelerimize teşekkür etmek isterim. Eksikleri olmasına rağmen bu sene güzel eğlence programlarıyla halkımızı ramazan ayının içinde tutmayı başardılar.


Edremit Belediyesinin Tek Eksiği


Eksiklikleri var dediğim durumu anlatayım size iki gün önce Edremit iftar çadırına katıldım. İftar çadırı düzeni, masa, sandalye düzeni, ilgi ve alaka son derece muazzam. Düzenleri gerçekten çok iyi kendini evinde gibi hissediyorsun. Her şey çok rahat ve güzel oturduğunda yemeğin, suyun çorban hemen görevliler tarafında ilgi ve güler yüzle önüne koyuluyor. Buraya kadar her çok güzel yemeklerin çeşitliği, bolluğu lezzeti ayrıca güzel.


Buraya kadar her şey mükemmel bir kusurları veya bana göre yanlış yaptıkları bir durum var oda yemeklerin ağzı kapalı ambalajlarda değil de açık tabldotlarda verilmesi çorbaların ağzı açık pet bardaklarında verilmesi. Yemek ve çorbaların ezan vaktine kadar soğumasına sebep oluyor. İftar çadırına gelenler hepsi soğuk yemeklerde şikâyet ediyorlardı haklı olarak Bu sorun biraz yemek şirketinin gözünden kaçmış gibi inşallah gelecek ramazanda böyle sorunlara daha ilgi gösterilir.


Emeği geçen Edremit Belediye Başkan Vekili Sn. Atıf ÇİÇEKLİ’ YE ve tüm çalışanlarına bu güzel çalışma için teşekkür ederim.


İpekyolu Belediyesin 10.000 Kişilik İftar Yemeği


İpekyolu belediyesi bir ilke imza attı. Cumhuriyet caddesinde yaptığı 10.000 kişilik yemek programı gerçekten çok anlamlı ve şehrimiz için çok büyük bir birlikteliği ifade etmiştir. Şehrimiz bu tür programları fazlasıyla hak ediyor. Çünkü bu tür büyük programlar sosyalleşmemiz açsında çok iyi. Şehrimizin eski kültürüne geri ulaşması için gerekli olan en büyük etkinlik bütün şehri ifade eden etkinliktir. Bu tür çalışmaların devamını bekleriz.


Bu güzel ve eğlenceli etkinlik için İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sn. Cemil ÖZTÜRK ve tüm çalışanlarına teşekkürlerimi iletmek isterim.


Vanın Gururu KANDAŞOĞLU


Fakir ve kimsesizlerin babası olan ve yanında çalıştırdığı yüzlerce çalışana ekmek kapısı olan Zahir KANDAŞOĞLU şehrimizin güzelleşmesi, huzur ,refah ve mutluluğa ulaşması için elinde geleni yapan binlerce Vanlı iş adamalarında tek sesi çıkan ve şehri için çabalayan emek veren KANDAŞOĞLU şehrimiz için tabiri caize bir veri nimettir. Binlerce Vanlı iş adamaları şehri terk edip yatırımı başka yere yaparken KANDAŞOĞLU şehri için çabaladı her türlü zorluğa karşı direndi yatırımını şehri için harcadı kendi şehrinin ekmek kapısı oldu. Herkes gibi kenara çekilip şehrimizin çöküşe gitmesini izlemedi. Şehrimizin eksiklerini ihtiyaçlarını dile getirdi. Ve dile getirmeye devam ediyor. Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda fakirin ekmek umudu olan Vanın gururu çalışmalarınız için çok teşkkür ederim Sn. Zahir KANDAŞOĞLU


KANDAŞOĞLU için ilerde geniş kapsamlı bir yazı paylaşacağım burada sözlerim son veriyorum emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • Etiketler :
  • Van Haber