Yazarlar

MEBİT

HUZURLU YAŞAM İÇİN

HUZURLU YAŞAM İÇİN

Abone Ol

2016-08-27 15:00:00

Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz gecesi bir darbe kâbusu yaşadık. Silahlara, tanklara, kurşunlara, helikopterlere ve beyni yıkanmış asker kılığında ki askerlere karşı tüm gücümüzle ve kısıtlı imkanlarımızla göğüs geldik. Dimdik durduk çekilmedik ölme pahasına olsa dahi meydanlarda durduk ve ülkemizi pis oyunlara karşı koruduk. Çok şehit verdik ama ülke bayrağı dalgalandı o pis eller amacına ulaşmadan engel olabildik.


Ülke 15 Temmuz gecesi bir destan yazdı. Bu destan tarih boyunca dilden dile anlatılacak. Bu destanı unutturmak isteyen ve yeniden ülke huzurunu bozmaya çalışanlar yaptıkları kumpaslarla ülkeye zarar vermeye çalışıyorlar. Van, Elazığ, Gaziantep, Cizre de kirli oyunlarını görmek mümkün. 15 Temmuzda yapamadıklarını canlı bombalarla yapmaya çalışıyorlar. Üç terör örgütü (FETÖ, IŞID, PKK) sanki birleşmiş gibi sırayla eylemlerini gerçekleştiriyor. Bu eylemlerle masum insanları hayattan kopartıyorlar.


IŞID ve PKK’nın 15 Temmuz sonrası eylemlerini artırması nedeni acaba FETÖ ile iş birliği içerisindeler mi sorusunu akla getiriyor. 15 Temmuz öncesi birazda olsa eylemlerini azaltan IŞID ve PKK 15 Temmuz sonrası neredeyse her gün büyük katliamlar yapıyorlar. 15 Temmuz sonrası ülke her gün şehit ve masum insanların ölüm haberini alıyor. Ülkeyi kaosa sürükleme çabası içerisindeler. FETÖ destan gecesinde amacına ulaşmayınca PKK ve IŞID ile anlaşıp ülkede savaş ve kargaşa çıkartma amacındalar. Canlı bombalarla bir nebze olsa da ülkeyi huzursuz etmeyi başarmış gibiler.


Millet uyandı artık bu kirli oyunlara göz açtırmaz. Çünkü millet huzur ve barış ortamını istiyor. Artık rahat bir şekilde yaşamayı istiyor. Ölümsüz, acısız günler istiyor. Türkiye milleti huzuru istiyor. Savaşa hayır diyor ve yüreğini ülkesi için ortaya koyuyor. Bu bir destandır terör örgütlerine karşı birlik ve beraberliği istiyor.


Destan gününde bu yana meclis içerisindeki partiler birleşince Terör örgütlerin planları bozuldu. Artık eski Türkiye yerine daha güçlü bir Türkiye ile karşılaştılar. 79 milyon vatandaş ayakta ve darbe teröre karşı birleşti. Bu birleşim tek Türkiye yolunda önemli bir adım kimse savaşı istemiyor herkes barış ve kardeşlik yanında.


Görünen şu ki Türkiye’yi 2023 yılına kadar ekonomik, psikolojik, sosyolojik ve jeopolitik olarak yıpratmak huzuru bozmak ve 2023 hedeflerine engel olmak 2023 hedefini başarısızlığa uğratmaktır. 2023 hepimiz biliyoruz ki dünya çapında çok çok güçlü bir devlet olacağız. 2023 bizlere yaşatmamak için kirli oyunlar oynuyorlar. Ama millet artık herkese dur diyebiliyor ve egemenliği istiyor. 80 darbesi değil bu milletin uyanma kendine gelme darbesiydi. Hiç kimse kolay kolay emellerine ulaşmayacak. Ve huzuru bozamayacak. Savaşsız bir dünya ölümsüz bir gün acısız bir yaşam huzurlu bir Türkiye istiyoruz.

  • Etiketler :
  • Van Haber