Yazarlar

MEBİT

EN(AN)-KARA

EN(AN)-KARA

Abone Ol

2015-10-12 15:00:00

Ankara tarihinin en korkunç ve en vahşet gününü dün yaşadı.Barış gene kana bulandı.Terör en vahşi yüzünü bir kez daha gösterdi.Halay çeken gençlerin, açılmamış çiçeklerin,ve kan görmeyen yüzlerin hemen ardında 3 saniye aralıklarla peş peşe patlayan bombalar Tüm Türkiyeyi, vicdanı olan her insanı derin bir üzüntüye boğdu.95 Can  95 Acı ve  95 hikaye ...


Birliğimizi, beraberliğimizi ve  kardeşliğimizi çekemeyen şer odakları alçakça vahşice ve kalleşce Ankarayı an itibariyle karaya çevirdiler.


KESK,DİSK,TMMOB öncülüğünde düzenlenen BARIŞ mitinginde düzenlenen canlı bomba saldırısında yürek yakan tablo ve yüreklerin dayanamayacağı tablolar bıraktılar.


Peki bu alçaklığı yapan kim yada kimler?

Başta Emniyet.Mit,Tsk ve devletin tüm kolluk kuvvetleri bu saldırıyı yapan kişi ve grupların  bulunması için yoğun çaba sarf ediyor.Suruç ve Diyarbakır olaylarıyla benzerlik göstermesi hasebiyle En kuvvetli ihtimal İşid terör örgütünü aklagetiriyor ancak bu sadece bir ihtimal olup diğer örgütlerde göz ardı edilmiyor.Henüz olayı üstlenen yok.bunun sorumlusu kim ?


Olan saldırıda güvenlik zafiyeti var mı ? İstihbarat raporlarına geçti mi? Tüm bu sorularda yanıtları beklerken dün İçişleri bakanı Ortada bir ihmalin olmadığını söyledi !!!


Oysa biz Garları hep bir kavuşma yeri bir buluşma yeri olarak bilirdik.Ama dün o bildiğimizde yanlış çıktı  garlar ayrılıkların mabedi imiş.Biz Barışı mavi beyaz ve yeşil olarak bilirdik oda yanlışmış Barış Kırmızı ve Siyahmış.Son dönemlerde Türkiyemizde olan huzur.güvenlik,barış,ve insanca yaşam birer birer isimlerinin anlamını kaybetmiş durumdadırlar.Kan,vahşet,ve savaş dilimizde hiç eksik olmayan kelimelerle dolmuş taşmış.


Temennimiz ise bunları yapanların bir an önce bulunması ve cezalandırması 


Elimizden gelen ise bir fatiha


Ve elimizden bir şey daha geliyor Amasız ancaksız dil din ırk ayrımı yapmadan teröre ve vahşete karşı tek bir vücut olmak.Biz yeterince acıya ve kana doyduk artık barış huzur ve kardeşce yaşamak istiyoruz.


ve son olarak: NE DE ÇOK ÖZLEMİŞİZ GÖKYÜZÜNE KANSIZ BAKMAYI ! 

  • Etiketler :
  • Van Haber