Yazarlar

MEBİT

İŞİT NEDİR NE DEĞİLDİR?

İŞİT NEDİR NE DEĞİLDİR?

Abone Ol

2014-08-26 15:00:00

İlk önce işit nedir onu yazmak istiyorum.

 

1.İşit belli odaklar tarafından ortadoğuda huzuru bozmak siyonizmin emellerine daha çabuk ulaştırmak son din olan  ve yeryüzünde tek hak din olan İSLAM dinini dünyaya kötü göstermek için kurulan bir terör örgütütdür.

 

2. Özellikle işitin genel olarak çatıştığı PKK/YPG/PEŞMERGE (yani Kürtler ) olması hasabiyle Müslüman kürt halkının islamdan soğutulması amaçlanmaktatır.

 

3. Yıllardır çeşitli ifsat projeleriyle dininden (İslamdan) uzaklaştırılan Müslüman kürt halkına empoze ettikleri ideolojileri tam kavratıp gerekirse ve gerektiğinde gerçek mümin müslümnalarla bile savaşacak ortadoğuda çıkacak yeni bir iç savaşa hazırlık olması için (işit gibi terör örgütleri) çıkartılmıştır.

 

4. Siyonizmin armegedonu görmeye hazırlanan yeni nesli kendinden olmayanları ortadan kaldırmak, yok etmek, öldürmek ve yıllardır din bağıyla kardeşçe yaşayan halkları birbirine düşürüp büyük İsrail devletinin bir parçası olarak ortadoğuda (avzu mevdutta) yaşayan insan sayısını azaltmak ve rahat bir zemin hazırlamak için ( İşit terör örgütü kurulmuştur).

 

5. Esedi bitrsin diye YPG ye Suriye de destek verenler bir bakıyorsunuz ki YPG yi bitirsin diye işide silah erzak ve insan yardımında bulunmaktadır bu maddeden de anlaşılacağı üzere yukarıdaki maddede bahsini ettiğim Yahudilerin dinleri gereği ibadet olarak yaptıkları kendinden olmayanı yok et öldür zihniyeti topraklarımızda gayet sistemli bir  şekilde işlemektedir. Çünkü Yahudilerin tahrif edilmiş kitabında Allahın Yahudileri üstün ırk olarak yarattığına ve diğer insanları da  Yahudilere hizmet etmek için yarattığına Fırat ve Nil nehri arasındaki toprakların (Müslümanların en eski tarihlerden beri sahip olduğu toprakları) kendilerine bağışladığı vaad ettiğine inanırlar ve bunu yıllardır birebir savaşarak almayı ve pilanlarını uygulamayı  başaramayan Yahudiler yeni bir Müslüman tipi oluşturup dinini unutan tanımayan ifsat projeleriyle farklı ideolajilere kapılan Müslümanları birbirine düşürmek için kurulmuştur işit törör örgütü.

 

6. Çeşitli dernekler ve partilerle dünya genelinde İslam dinine rağbetin artması öncelerde ülkemizde başa gelen Müslüman yönetimlere yapılan darbeler ve aynını yaşayan mısır bengledeşdaki idamlarla islamın nurunu söndüremeyeceğini anlayan Siyonistler İslamla alalakası olmayan işit terör örgütünü kurmuşlardır. Ve ülkemizde doğu ve güney doğuda yapılan çeşitli dini hizmetlerle ümmet şuuruna kavuşan kürt halkının öze dönüşünü fark edenler Türkiye de Kürtler üzerinden oynanacak en büyük oyunlarını ve ortadoğuda armegedon için tek engel olan Türkiye ve İran denklemini ancak kandırılmış İslamdan nefret eden Müslüman kürtlerle gerçekleştireceklerini bildikleri için (işit diye bir törör örgütü kurulmuştur.)

 

Peki işit ne değildir onu yazalım

 

1. İşit kesinlikle Müslüman değildir….

  • Etiketler :
  • Van Haber