Yazarlar

MEBİT

YGS ÖNCESİ İYİ BİR DUVAR YAZISI: BAŞARI ANDI

YGS ÖNCESİ İYİ BİR DUVAR YAZISI: BAŞARI ANDI

Abone Ol

2013-03-07 15:00:00

 Ben başarmak istiyorum ve başaracağıma inanıyorum. Başarmam için bende gerekli yetenek ve beceri var.

          Önce kendimi çok iyi tanıyıp, hedeflerimi ve isteklerimi net olarak belirlerim. Sonra stratejilerimi belirler ve çalışmaya başlarım.

Hayatın bana neler verebileceğini ve hayattan ne istediğimi çok iyi biliyorum. Eğer hayattan ödül bekliyorsam, uğruna bedel ödemem gerektiğini de biliyorum. Bu yüzden, yılmadan çalışmalarımı sürdüreceğim.

Hedeflerimin peşine düşer ve onları elde ederim. 

          Kendimle ilgili iyi şeyler arzularım. İçimin sesini dinler ve içimdeki sesin bana verdiği mesajları alırım. 

Eksikliklerimle kendimi kabul ederim. Eksikliklerimin üzerine nasıl gitmem gerektiğini belirler ve yapmam gereken çalışmaları yaparım.

Kendimle gurur duyuyorum ve kendime çok inanıyorum. 

          Başarmak için çok kararlıyım. Hiçbir şey beni durduramaz. Başkalarının görmediği avantajları görür ve onları kendi lehime çeviririm. 

          Ben çok enerjik ve çok canlıyım. Yaşamayı seviyorum ve yaşamaya aşığım. Daima ileriye bakıyorum ve böyle yol alıyorum. 

          Olumsuz şeylerin beni durdurmasına asla izin vermiyorum. Durmayı reddediyorum.

          Mücadeleyi seviyorum. Biliyorum ki en güzel başarılar, mücadeleyle gelir. 

          Biliyorum ki başarmam için ne gerekiyorsa, ona sahibim. Sahip olduğum gücü nasıl kullanacağımı biliyorum. Gücümü doğru kullanıyorum ve bu yüzden hiçbir şey beni durduramaz.

          Bugün, bütün zamanların en güçlü özelliklerine sahibim. Kendimi topladım ve geliyorum. Atik, atılgan ve cesur bir ruha sahibim ve yüreğimi ortaya koyup, en hızlı adımlarla geliyorum. 

          Duydun mu beni ey dünya? Ben geliyorum. Hem de her zamankinden daha hızlı, çevik ve daha güçlüyüm.

          Sınır mı? Sınırları tanımıyorum ben. Beynimi özgür bırakıyorum ve bütün sınırları aşıyorum. Eğer istekli davranırsam ve yeri geldiğinde yeni taktikler geliştirebilirsem, kazanamayacağım hiçbir mücadele yoktur. Önümdeki bütün dağlara tırmanabilecek inancım ve kuvvetim var. 

          İşte haykırıyorum! Bütün engellere rağmen dimdik ayaktayım. Dürüst ve içten sesleniyorum, bütün dünyaya.

          Ben net düşünür, net karar verir ve net çalışırım. Net planlar ve net sonuçlar alırım.

          Hayatımdaki olaylar için hiç kimseyi suçlamam. Kendim oynarım ve kendim kazanırım. Başarısızlıklarımı kabul ederim ve onları aşmak için vakit kaybetmeden yol alırım.

          Asla kendimden mükemmellik istemem. Ama yapabileceğimin en iyisini de kendimden isterim.

 Yaşamın fırtınalı bir okyanus olduğunu, yaşamanınsa bu okyanusa açılmak olduğunu biliyorum. Kıyıda bekleyip fırtınanın dinmesi için zaman harcamıyorum. Risk alıyorum ve korkmadan okyanusun dalgalarına bırakıyorum kendimi. Akıntıya mı kapıldım, çırpınacağım. 

          Kendime asla mazeretler bulmam. Çalışmalarımı doğru yerde ve doğru zamanda doğru yaparım. 

          Ben herkesten daha özel bir insanım. İnsanlık çok büyük işler başardı ve ben de büyük işler başaracağım. Büyük bedeller ödemeye hazırım ve büyük ödüller alacağım. 

          Hedeflerime olan büyük inancım ve doğru çalışmalarım, hedeflerimi gerçeğe dönüştürecektir. 

          Hayattaki en büyük kahraman benim ve kendime, hiç kimseye inanmadığım kadar inanırım. Benim yenilmez ruhumu zayıflatacak hiçbir engel yoktur. 

          Eksikliklerimi iyi tespit edip, onları büyük bir sabırla tamamlarım. Eksikliklerim olduğu için kendimi suçlamam, kendime kızmam. Doğru ve zamanında bir değerlendirme yapıp, onların üstüne yürürüm. 

          Ben cesur bir insanım. Cesaretimi yangın yüreğimden ve beyin gücümden alıyorum. Yüreğimi de yanıma alıp, korkmadan engellerin üstüne yürürüm. 

          Ben dünyanın zirvesinden haykırıyorum ve meydan okuyorum: Kararlıyım, coşkuluyum, güçlüyüm ve başaracağım. Evet başaracağım… 

  • Etiketler :
  • Van Haber