Yazarlar

MEBİT

Van Gençlik Andı

Van Gençlik Andı

Abone Ol

2011-12-15 15:00:00

Ben güçlü bir insanım…
Geleceğin en güzel düşüyüm. Geleceğin hayali, umudu ve geleceğin bugünüyüm.
Başarının engellerine ve başaramayacağımı söyleyenlere meydan okuyorum.

Ben güçlü bir insanım…
Biliyorum ki zorlu duraklardan sonra başarı şarkısını en gür sesimle haykıracağım…
Ben güçlü bir insanım…
Umutlarımla ve emeklerimle yaşıyorum ve yaşamaya devam edeceğim. Cesurum ve  hayata karşı pozitif enerji doluyum. 

Hayallerime aşığım ve onların gerçekleşmesi için büyük bir çaba gösteriyorum. Karşılaştığım güçlükler karşısında sabırlı olmaya çalışıyorum ve yeniden denemekten asla vazgeçmiyorum.
Ben güçlü bir insanım…Gücümü yangın yüreğimden ve alın terimden alıyorum. Bu gücüm sayesinde bütün engellerle karşılaşmaya hazırım. Ben, çelik gibi bir sinir yapısına ve büyük bir sabra sahibim.

Kendimi çok iyi tanıyorum. Gözümü zirveye dikiyorum ve oraya ulaşmak için dişimle tırnağımla yokuşu tırmanıyorum. İnanıyorum ki bu zorlu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağım.

Ben, korku ve fırsatçılıkla işimi yapmam. Engellere yenik düşmeyi değil, zafere ulaşmayı hayal ederim. Karşılaştığım güçlükler ve istemediğim sonuçlar karşısında ürkek bir serçe yavrusu gibi davranmam. Hayatın engelleri karşısında asla zar atmam.
Kendimi daima ciddiye alırım ve kendime değer veririm.


Ben güçlü bir insanım…Büyük hayallerim var. Bu hayallerimi gerçekleştirmek için büyük bedeller ödemeye hazırım. Hayatın cilvelerinin de olduğunu unutmuyorum. Ama bunlara katlanma cesaretim ve sabrım beni zafere ulaştıracaktır.
Ben güçlü bir insanım…Hedeflerim yolunda asla şaşırmam. Güçlü bir kişiliğim ve güçlü bir iradem var. Hayatım boyunca aynı tempoyla koşmayı severim ve asla pes etmem. Benim mücadele aşkım içimi yakacak kadar kor ateşe sahip. Mücadele azmim ise gökyüzüne uzanabilecek kadar uzun ve dipdiri.

Ben bütün engellere ve zorluklara rağmen asla vazgeçmem.

Ben güçlü fırtınalara ve kasırgalara karşı direnebilecek kadar kendimi güçlü hissediyorum. İçin berrak, temiz ve nettir..
Ben güçlü bir insanım…Kendimi küçümsemem ve kendime zulmetmem. Engellerimi canavarlaştırmam. Beni büyük ödüllere götürebileceği için ve bana büyük başarılar kazandıracağı için engelleri severim ve onları aşmam için ciddi bir çalışma yaparım.
Biliyorum ki en büyük savaşçı, en büyüklerini yenendir. Zorluklarımı ve engellerimi yere sereceğim bir gün mutlaka gelecektir. Zafere ulaşacağım bu günü büyük bir arzuyla bekliyorum.
Sonbaharın yaprakları yere devirdiği gibi, hayat da beğenmediği korkak savaşçıları sonbahar yaprakları gibi yere döker. Ama ben yere serilmem, yere sererim.


Ben güçlü bir insanım…Büyük hedeflerim var. Bu yüzden büyük fedakarlıklar yapacağım. Her geçen gün büyüdüğümü ve devleştiğimi fark ediyorum. Çünkü her geçen gün zirveye bir adım daha yaklaştığımı görebiliyorum.
Ben güçlü bir insanım…Uzun zamandır güç topluyorum ve artık devleştim. Kendimi topladım ve geliyorum. Sıkı durun, dünyanın en büyük devlerinden biriyim artık. Bütün engelleri yıkabilecek bilgi becerisi ve başarı deneyimine sahibim. Engellerime ve hayatın cilvelerine söyleyecek iki çift sözüm elbette ki olacaktır. Biliyorum ki başarı meydanı, er meydanıdır.
Biliyorum, meydanlarda sesim herkesinkinden çok daha gür çıkacaktır. Bunun için yüreğimi ortaya koymaya ve yumruğumu masaya vurmaya hazırım.

Biliyorum, eskisinden çok daha güçlü olacağım…
Ben güçlü bir insanım…
Bak, bakın; yeni bir gün doğuyor. Bu yeni gün yarın da doğacaktır. Her yeni güne umutla bakacağım ve bu günde en iyisini yapacağım. Biliyorum ki bu yeni gün benim yüreğime ve beynime doğuyor. Çünkü bu yeni gün benim yüreğimden ve beynimden doğuyor.


Yaşasın yeni gün ve yeni günün ilk ışıkları…


Hayatım boyunca başım dik, alnım açık olacaktır. Kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış ve cesur bir savaşçı gibi duracağım. Bütün engellere karşı sarsılmaz bir inancım ve bükülmez bir umudum var. Asla kırılmayacak bir umudum ve devleşen adımlarım var. İrademin keskinliği ve güçlülüğü sayesinde engellerimi bir mumyaya dönüştüreceğime inanıyorum. Engellerim, benim sarsılmaz iradem karşısında zayıf ve aciz kalacaktır. Büyük düşlerim ve emeklerimle engellerime darbeler indireceğim.
 
Ben güçlü bir insanım…Her şeye rağmen haykırıyorum. İrademin duruşu gibi başım da dik duracaktır. Ben fırtına olacağım ve geleceğime doğru eseceğim.
Yeniden…


Ben güçlü bir insanım…Yağmur sonrasındaki taze toprak kokusuyum. Baharın ilk çiçeğiyim ve nazlıca filizleniyorum. Gecelerin en parlak yıldızıyım. Gökkuşağının en güzel rengiyim. En güçlü fırtınayım ve yarınlara doğru esiyorum. Zirvelerin en gür sesiyim. Sıkılmış bir yumruk gibi çıkıyorum meydana ve gökyüzüne uzatıyorum ellerimi. Ben güçlü bir insanım. Çünkü sarsılmaz bir umudum, sabırla donatılmış bir beynim ve çok güçlü bir iradem var. Yarınların sesi olmaya, yarın olmaya geliyorum. Yarının en güzel şarkısı olmaya ve yarında var olmaya geliyorum.
Ben güçlü bir insanım…
Çünkü ben Van’ın; Van benim…
 


  • Etiketler :
  • Van Haber