Kültür ve Milli Eğitim Eski Ba...
MEBİT

Vanlı Bakan Hüseyin Çelik o iddialara cevap verdi!

Kültür ve Milli Eğitim Eski Bakanı Prof. Dr. Hüseyin Çelik, Karar TV Canlı Yayınında Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk üzerine sarf ettiği sözlerin çarpıtıldığını belirterek, resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

2021-11-29 00:19:23 | Son Güncelleme : 2024-04-13 17:58:38

Vanlı Bakan Hüseyin Çelik o iddialara cevap verdi!

Kültür ve Milli Eğitim Eski Bakanı Prof. Dr. Hüseyin Çelik, geçtiğimiz hafta Karar TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un konuğu olmuştu. Bakan Çelik, güncel ve siyasi konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Çelik'in özellikle "Atatürk dini kullanıp insanların kendisine biat etmesini istiyordu." söylemi tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine eski bakan Çelik, resmi twitter hesabı üzerinden "Bana Twitter üzerinden, Atatürk’le ilgili olarak söylediğim sözlerden dolayı ilkesiz, ahlaksız ve her türlü tarihi ve bilimsel gerçeklikten yoksun olarak saldıran trol ve troliçelere TBMM’nin açılışı ile ilgili yazdığım yazıyı ithaf ediyorum." Dedi.

Prof. Çelik ayrıca şahsına ait olan www.huseyincelik.net adresinden "TBMM Hatim ve Dualarla Açıldı" isimli yazının linkini paylaştı.

GazeteVAN/SİYASET

 

 

  • Etiketler : HÜSEYİN ÇELİK Van Haber GÜNCEL VAN HABERLERİ BASIN AÇIKLAMASI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER