Hayatımızın kaliteli bir şekil...
MEBİT

Sporla İlgilenenler İçin En İyi 3 Uygulama

Hayatımızın kaliteli bir şekilde ilerlemesi için sportif bir vücuda sahip olmamız önemlidir. Birçok insan hayatın akışı içerisinde sporu geri planda bıraktığı için çok erken bir yaşta yaşlanmış bir yapıya sahip oluyor. Çok yüksek miktarda spor yapmanıza gerek yok sadece belirli miktarda bu sporu yapmak dahi birçok insan için yeterli oluyor.

Abone Ol

2022-01-05 12:06:55 | Son Güncelleme : 2024-03-29 04:00:48

Sporla İlgilenenler İçin En İyi 3 Uygulama

İlla ki özel bir hoca gözetiminde, profesyonel bir spor salonunda çalışmanıza gerek yok. Evinizde düzenli olarak belirli hareketleri yapmak yeterli olacaktır. Ülkemizde birçok insan için spor futbol olarak görülüyor. Özellikle erkekler için spor denildiğinde halı sahada arkadaş arasında maç oynamak yeterli olarak görülüyor. Ancak bu vücudun tamamının çalışması için yeterli olmuyor.

Doğru şekilde spor yapabilmek için belirli hareketleri düzenli olarak evde yapmanız yeterli olacaktır. Bu sayede hem daha dinç bir vücuda sahip olurken aynı zamanda kaliteli bir görüntüye sahip olmanız da mümkün olabiliyor. Parimatch gibi siteler sporun her türlüsüne eğlence amacıyla ulaşabileceğiniz sitelerdir. Evde yapılan sporların yanında yüzme, futbol, basketbol, voleybol kısaca tüm takım sporları veya bireysel sporlara ulaşmanız mümkün oluyor.

Spora yoğun bir ilgisi olan bireyler için çok rahat bir şekilde kullanılabilecek birçok spor uygulaması var. Akıllı telefonlar sayesinde bu uygulamalara hızlıca erişim sağlamak, kendi programınızı yapmak, birlikte bazı sporları izlemek ve ilgi olduğunuz alana yoğunlaşmak mümkün olabiliyor.

En İyi Üç Spor Uygulaması

Rahatlamak, eğlenmek ve biraz vakit geçirmek için düzenli spor yapmaya başlamak istiyor olabilirsiniz. Ancak bunu tam olarak nasıl yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Bu durum da yapmanız gereken telefonunuza basit bir uygulama indirerek günlük spor programınızı hazırlamak olacaktır. Bunun için en çok tercih edilen üç uygulama aşağıda ki gibidir.

· Nike Training Club

Dünyanın en büyük spor malzeme üreticilerinden birisi olan Nike, kullanıcılar için çok farklı spor programlarını içerisinde barındıran bir uygulama ile hizmet veriyor. Uygulama içerisinde her türlü vücuda uygun olarak spor yapmaya uygun programların yer alması, çok kullanışlı olması ve spor yaparken içerisinde tüm hareketlerin olması sizi istediğiniz tarzda bir vücuda sahip olmanıza yardım edecektir.

Bu uygulama hazırlanırken dünyanın önde gelen uzman spor eğitmenlerinin görüşleri alındı. Başlangıç aşamasında çok rahatça başlatılan bu uygulama, ilerlemek isteyenler için çok farklı safalar üzerinden de yardımcı oluyor. Uygulamayı kullanmanın çok basit olması, istediğiniz zaman kullanılabiliyor olması da insanları teşvik etmesi açısından önemli bir detay olarak kabul ediliyor.

Nike Training Club uygulamasını kullanabilmek için ilk olarak üye olmanız gerekiyor. Ardından sizden fiziksel verilerinizi yani boyunuzu, kilonuzu ayrıca yaşınızı girmeniz isteniyor. Haftalık ne kadar spor yapabileceğinizi de belirledikten sonra sizin için özel bir egzersiz programı sunuyor.

· 7 Minute Workout

Spor yapmak istiyor ancak spora çok vakit ayırmak istemiyorsanız tercih edeceğiniz ilk uygulama 7 Minute Workout isimli uygulama olacaktır. Sadece 7 dakika içerisinde belirlemiş olduğunuz aşamalara göre size kullanım imkanı sunulacaktır. İOS veya Android ile rahatça çalışabilen uygulama basit bir egzersiz programı isteyenlere yardımcı oluyor.

Programı başlattıktan sonra otomatik olarak sizlere videolar eşliğinde programı takip etme şansı sunuluyor. Üye olarak programın hangi aşamasında olduğunu da takip etmeniz mümkün kılınıyor. En düşük seviyeden başlayanlar için hazır bir program olabiliyor. İsterseniz yorulduğunuz noktada duraklatma, daha sonra aynı yerden devam etme şansınız da bulunuyor.

Basit olmasına rağmen çok etkili olan bu yapıya dahil olanların ileri de kendileri için daha profesyonel bir yapıya bürünmeleri de mümkün oluyor. Zorlayıcı hiçbir detayın olması, programın birçok açıdan sizlere yardımcı olmasına da imkan sağlıyor. Programın çok küçük bir dosya halinde sunulması, rahatça kullanabilmenizi sağlıyor.

Yapmak istediğiniz egzersiz programını indirip, aynı anda telefonu da aktif hale getirerek kullanma şansınız var. Hiçbir anlamda sizleri zorlamayan bir yapıya sahip olması kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen spor uygulamaları arasında yer almasını sağlıyor.

· Down Dog

Sporu çok çeşitli şekillerde yapmak mümkündür. Evde mekik, şınav çekerek yapılan sporlar olduğu gibi düz bir koşu yaparak, yürüyüş yaparak, meditasyonu tercih ederek programı kullanmanız mümkün olabilir. Hiçbir şekilde zorlamanız gerekmiyor. Çünkü spor sizin için bir amaç değil bir araç olmalıdır.

Spor sayesinde vücudunuzu zinde tutmayı amaçlamanız yeterli olacaktır. Down Dog isimli uygulama bu anlamda çok yeterli diyebiliriz. Çünkü içerisinde birçok farklı spora uygun program bulunuyor. Yoga, HITT, Mediyasyon gibi sporlar bulunuyor. Evde çalışmak isteyenler için birebir için tercih edilecek birçok sporu buluyor.

Bu programın avantajları arasında premium paket pandemi döneminde öğrencilere, akademisyenlere ve sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak sunuluyor. Diğer üyeler için küçük bir ücret ile yıllık olarak abone olma şansı sunuluyor. Eğlenirken, çalışmak, kendini çok fazla zorlamamak istiyorsanız bu uygulamayı tercih etmeniz mümkündür.

Bu üç uygulamayı da istediğiniz zaman kullanma ve sonuna kadar faydalanma şansınız var. Tercihini yapmak tamamen size kalıyor. İsterseniz ilk olarak üçünü de deneyebilir ardından tercihinizi daha doğru şekilde yapmak mümkün olacaktır.

  • Etiketler : SPOR FUTBOL UYGULAMA GÜNCEL TEKNOLOJİ BİLİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER