Milletvekilliği aday adaylığı...
MEBİT

Kulislerde Adı Geçen Daire Başkanı İstifa Etti

Milletvekilliği aday adaylığı süreci başladı, göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği ve katkı sunduğu projeler ile adından sıkça söz ettiren Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek görevinden istifa etti.

Abone Ol

2023-03-17 16:15:18 | Son Güncelleme : 2024-03-26 22:32:36

Kulislerde Adı Geçen Daire Başkanı İstifa Etti

Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde resmi kurumda çalışanlar için istifa süreci dün sona erdi. Sürecin sona ermesine saatler kala  kulislerde yaptığı başarılı projeler ile Vanlı kadınların adeta sesi olarak adından sıkça söz ettiren Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma birçek'te istifa dilekçesini Van Büyükşehir Belediyesine sundu.

Son dönemlerde hayata geçirdiği bir çok başarılı proje ile adından sıkça söz ettiren Selma Biçek'in AK Parti Van milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapması bekleniyor.

Van'da bir çok resmi kurumda yönetici konumunda görev üstlenen Biçek, 2020 yılı itibari ile asaleten atandığı Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürütmektedir. Biçek'in pazartesi günü Adalet ve Kalkınma Partisi "AK Parti" den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapacağı gelen bilgiler arasında.

  • Etiketler : AK PARTİ VAN ADAY MİLLETVEKİLİ SEÇİM VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER