Acnelyse krem sivilcelerden k...
MEBİT

Acnelyse Krem Nedir? Ne İçin kullanılır? Ne İşe Yarar? Fiyatı Nedir?

Acnelyse krem sivilcelerden kurtulmak isteyen kişilere önerilen kremdir. Genellikle gençlerin karşılaştığı sivilce sorununa yardımcı olarak önerilen kremdir.

Abone Ol

2021-02-15 17:09:00 | Son Güncelleme : 2024-04-18 06:18:10

Acnelyse Krem Nedir? Ne İçin kullanılır? Ne İşe Yarar? Fiyatı Nedir?

Acnelyse krem sivilcelerden kurtulmak isteyen kişilere önerilen kremdir. Genellikle gençlerin karşılaştığı sivilce sorununa yardımcı olarak önerilen kremdir.

Acnelyse Krem Nedir?

Acnelyse krem, 200 gr tüplerin içerisinde sivilcelere çözüm olarak satına kremdir. Kremin içerisinde retinoik asit deriye uygulandığında kreatin oluşumunu sağlar. Bu krem sadece sedef hastalığı, sivilceli ciltler, deri kalınlığının artması ve balık pulu gibi dökülen ciltler için kullanılmalıdır. Kullanacak kişiler bu yüzden Acnelyse Krem Nedir? sorusuna cevap buluyor.

Acnelyse Krem Zararları ve Yan Etkileri Nelerdir?

Bu kremi kullanmak isteyen kişilerin içerisinde bulunan maddelere alerjisinin olmaması gerekir. Eğer içerisinde bulunan etken maddelere alerjiniz var ise kullanmayınız. Doktor araçlığı ile verilen bu ilaçta ciltte kızarma ya da kabarma olur ise doktorunuza danışmalısınız.

Hamile kişiler Acnelyse kremi asla kullanmamalıdır. Aynı zamanda emziren annelerinde kullanması uygun değildir. Bu kremin içerisinde bulunan kontakt dermatit maddesi’nden dolayı ciltte kızarma, içi sıvı dolu kabarcık ya da kaşıntı meydana gelebilir. Eğer kremi belirten orandan fazla kullanırsanız doktora danışmalısınız. Ayrıca içeriğinde kükürt, salisilik asit ve rezorsin gibi maddeler bulunduğu için dikkatli kullanılmalıdır.

Acnelyse krem yan etkileri, en yoğun görülen kaşıntı, cilt irritasyonu, döküntü ve batma hissi görülmektedir. Aynı zamanda cilt reninde bozukluk, ışığa duyarlılık, cilt soyulması, kızarıklık, kaşıntı ve içi sıvı dolu kabarcıklar görülebilir. En seyrek görülen yan etkisi ise nefes almakta güçlük çekmektir.

Acnelyse Krem Kullanımı

Kremi kullanırken cildinizin temiz olması gerekir. Uygulayacağınız bölgeye parmak ucunuz ile deri bölgesine sürmelisiniz. 25°C’nin altında tarihi geçene kadar kullanılabilir. Ayrıca göz, burun kenarları, mukoz membranlara ve ağız ile temastan kaçının. Kullanım sonrası etkisi az ya da fazla ise doktorunuza söylemelisiniz.

Yaşlı kullanıcıların doz ayarlamasına gerek yoktur. Ancak karaciğer ve böbrek yetmezliği yaşayan kişiler için kullanılması gereken doz ayarlanmaktadır.

Acnelyse Krem Fiyatı

Acnelyse krem piyasada 55,18 TL’ye satılmaktadır. Aynı zamanda kullanımı, ne işe yaradığı, talimatları ve fiyatı hakkında tamamı ve daha fazlası linkte


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER