Bütün dünyayı saran Covid-19 s...
MEBİT

Endorfia Salgın Döneminde de Sizin ve Sevdiklerinizin Yanında

Bütün dünyayı saran Covid-19 salgını yüzünden insanlar evlerine kapanmak zorunda kaldı. İşlerine gidemeyen insanlar, sevdikleriyle aralarına sağlıkları için fiziksel mesafe koydular.

Abone Ol

2021-01-04 12:43:00 | Son Güncelleme : 2024-04-26 01:23:35

Endorfia Salgın Döneminde de Sizin ve Sevdiklerinizin Yanında

 Daha birçok alana etki ederek normal yaşamı aksatmaya sebep olan salgın yüzünden insanlar yüz yüze görüşme imkanı bulamaz oldu. Kendisine ve sevdiklerine virüs bulaşma riski nedeniyle bugünlerde hemen hemen herkes evlerinde. Kimi evinde doyasıya dinleniyor kimi ise evde olmaktan bunalıyor. Her zamandan farklı bir zaman olan bu dönemde insanların sağlıklarını koruyabilmek için bağışıklıklarını mutlaka güçlendirmesi gerekmektedir. Peki, bağışıklığı nasıl güçlendirebiliriz?

Bugünlerde en çok önem verilmesi gereken şey, kesinlikle sağlıktır. Sağlık olmadığı zaman hiç bir şey yapamadığımızı gördüğümüz dönemlerden birinde yaşıyoruz. Bu dönemde yukarıda da bahsettiğimiz gibi insanların sağlığını koruyabilmek için güçlü bir bağışıklık sistemine ihtiyaçları var. Çoğu insan bu dönemde evlerine kapanmış olsa da, çalışmak zorunda olan insanlar var. Hal böyle olunca insanlar için bağışıklığı güçlendirmekte önemli bir durum haline geliyor. Bağışıklığı nasıl güçlendireceğinizi düşünüyorsanız, bizler sizin için bir mağaza tavsiyesinde bulunacağız. Endorfia mağazalarında bağışıklığınızı güçlendirecek ürünlerin hepsi mevcut. İster sevdikleriniz için isterseniz de kendiniz için alabileceğiniz ürünlere aynı gün kargo seçeneğiyle Endorfia mağazalarından ulaşabilirsiniz. Endorfia salgın döneminde de sizin ve sevdiklerinizin yanında...

Endorfia mağazalarında bağışıklığı güçlendirmek için hangi ürünlerin olduğunu merak ediyorsanız, bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Biliyorsunuz ki, çikolata ve lokum çok sık tercih edilen fakat sağlıklı bir besin olmadığı söylenilen bir gıda ürünüdür. Ancak çikolata veya lokum gibi ürünler tüketildiği zaman insanların bağışıklığı güçlenmiş duruma geliyor. Böylelikle de mikroplardan, enfeksiyonlardan ve çeşitli hastalıklardan da korunmuş oluyorsunuz. Özellikle gül yapraklı lokum lezzetini tükettiğiniz takdirde, bağışıklığınız daha fazla güçlenmiş olacaktır. Peki, Endorfia mağazalarında gül yapraklı lokum lezzeti var mı?

Endorfia’dan Bağışıklığınız İçin Gül Yapraklı Lokum Lezzetleri

Endorfia mağazalarında bağışıklığınız güçlendirmeniz için gül yapraklı lokum lezzetlerinin çeşitleri bulunuyor. Bu gül yapraklı lokum lezzetlerinin çeşitlerine Endorfia mağazalarının Gül Yapraklı Lokum kategorisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Birbirinden lezzetli ve enfes tadıyla damakları büyüleyen  ve aynı zamanda da bağışıklığınızı çeşitli hastalıklara karşı koruyan gül yapraklı lokum lezzetleri, Endorfia mağazaları sayesinde aynı gün kargo seçeneği ile hızlı bir şekilde kapınıza kadar teslim ediliyor. Peki, Endorfia mağazalarında gül yapraklı lokum lezzetlerinin çeşitleri neler?

·         Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum

·         Single Midi Gül Yapraklı Güllü Lokum

·         Double Premium Gül Yapraklı Güllü Lokum & Kolonya

·         Twin Premium Gül Yapraklı Güllü Lokum & Kahve

·         Single Modern Gül Yapraklı Güllü Lokum

·         Brown Book Gül Yapraklı Güllü Lokum

Endorfia’nın Sağlığınız İçin Hazırladığı Kolonya Setleri

Sağlığın ne kadar önemli olduğunu uzun uzun anlatmaya gerek duymuyoruz. Çünkü yaşadığımız dönem nedeniyle sağlığın çok önemli olduğunu istemeden de olsa öğrendik. Ülkemize Covid-19 salgınının giriş yaptığı günlerde Fransa’da bir haber yayıldı. Haberin başlığı ise şöyleydi: “Covid-19 salgınına karşı Türklerin silahı: Kolonya”. Gerçekten de kolonya kültürümüzde yüzyıllardır kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Birçok özel günün yanında kolonya seti misafir geldiğinde de sık sık kullandığımız bir üründür. Özellikle Osmanlı döneminde karşımıza çıkan kolonya setinin, tıpta kullanılmasından bu yana kültürümüzde kullanımı devamlı hale gelmiştir. Covid-19 salgınını yaşadığımız şu günlerde ise insanlar kültürümüzden kaynaklansa da kolonyayı sık sık kullanmaktadır. Sık sık kullanmakta olduğunuz kolonya setine nasıl ulaşabilirsiniz?

Endorfia mağazalarından kolonya setinin çeşitlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Endorfia mağazalarını ziyaret ettiğinizde Premium setler bölümüne tıklayarak, hediyelik kolonya kategorisine ulaşabilir ve siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Birden fazla kolonya setini bir arada bulunduran Endorfia mağazası, kolonyanın yanında mutlaka en az bir üründe olsa bulunduruyor. Kolonya seti çeşitlerine Endorfia mağazalarından göz attığınızda sizde kolonyanın yanında bulunan farklı ürünleri fark edeceksiniz. Kolonya seti içerisinde kolonyanın yanında özellikle kahve ve çikolata eklenmiş görünüyor. İstediğiniz bir kolonya setini seçebilir ve kendiniz veya sevdikleriniz için siparişinizi oluşturabilirsiniz. Oluşturup onayladığınız siparişler aynı gün kargoya veriliyor ve sizlere bir an önce ulaşması sağlanıyor. Peki, aynı gün içerisinde kargonuzun yola çıkacağı kolonya seti çeşitleri hangileridir?

Endorfia mağazalarında bulunan ve sağlığınızı korumaya yardımcı olan bir setten bu bölümde sizlere bahsediyor olacağız. “Double Premium Gül Yapraklı Lokum & Kolonya” seti içerisinde hem kolonya hem de gül yapraklı lokum bulunuyor. Bu setin içerisinde bulunan gül yapraklı lokum sayesinde bağışıklığınızı güçlendirebilir ve aynı zamanda da kolonya ile mikropları kırabilirsiniz. Ayrıca bu kolonya seti içerisindeki kolonyayı kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Lavanta Kolonyası, Yeşil Çay Kolonyası, Yasemin Kolonyası, Misket Limon Kolonyası ve Ihlamur Kolonyası gibi kolonyayı seçebileceğiniz seçenekler bulunuyor. İstediğiniz kolonyayı seçtikten sonra setin içerisine eklenir ve ayrıca sizden set için kuşak seçmeniz istenir. Yine birçok seçeneği bulunan kuşakları seçtikten sonra, kargonuz bütün ürünlerde olduğu gibi aynı gün içerisinde yola çıkartılır. 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER