Ağız bakımının en önemli unsur...
MEBİT

Arayüz Fırçası Nedir?

Ağız bakımının en önemli unsurlarından biri olan arayüz, diğer adıyla diş arası fırçası, normal fırçalarının veya diş ipinin ulaşamadığı bölgelere ulaşarak etkin bir temizlik sağlar. Arayüz fırçaları farklı boyutlara sahiptir. Diş arası fırçası tercih ederken ağız ve diş yapısına uygun olması son de

Abone Ol

2020-11-26 12:20:00 | Son Güncelleme : 2024-04-14 02:34:17

Arayüz Fırçası Nedir?

Ağız bakımının en önemli unsurlarından biri olan arayüz, diğer adıyla diş arası fırçası, normal fırçalarının veya diş ipinin ulaşamadığı bölgelere ulaşarak etkin bir temizlik sağlar. Arayüz fırçaları farklı boyutlara sahiptir. Diş arası fırçası tercih ederken ağız ve diş yapısına uygun olması son derece önem taşır.

En çok merak edilen sorulardan biri arayüz fırçası hangi durumlarda kullanılır?

·         Diş fırçası veya diş ipinin ulaşamadığı yerlerde kalan yemek artıklarının temizlenmesinde,

·         Ortodonti tedavisi gören kişilerde bakterilerin telin arkasında kalıp diş fırçası ile temizlenmeyen durumlarda,

·         Dişler arasındaki boşlukların fazla olması,

·         Diş eti çekilmesi

Rahatsızlıkları gibi daha birçok alanda kullanımı tercih edilmektedir.  Arayüz fırçası hakkında bilinmesi gerekenler;

·         Diş macunu ile birlikte kullanılmaz.

·         Sert hareketlerden kaçınılmalıdır.

·         Diş etine zarar vermemek için yere paralel olacak şekilde tutulması gerekir.

·         Genel diş temizliği yapıldıktan sonra kullanılmalıdır.

Curaprox Ağzı Bakım Ürünleri

1972 yılında İsviçre’de geliştirilen ağız bakım markası Curaprox, dişlerin doğal yapısını koruyarak ihtiyaç duyulan tüm bakım ürünlerini yelpazesinde barındırmaktadır.

Ağız bakımın en temel ürünleri arasında diş fırçası ve diş macunu gelmektedir. Markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Curaprox 5460 diş fırçası, soft fırça kılları sayesinde dişleri nazikçe temizler ve plak oluşumunu önler. Curaprox 5460 fiyat avantajı sayesinde her kesme hitap etmektedir.

Ağız bakımında tercih edilen diş fırçası kadar diş macunu da son derece önemlidir. Curaprox diş macunu, beyazlatıcı özelliği sayesinde dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasını sağlar. Geliştirilmiş formülü ağız kokusunu önleyerek ferah bir nefes sunar.

Sizde Curaprox ortodontik diş fırçası, Curaprox 1560 diş fırçası, iş ipi ve dil temizleyici gibi daha birçok ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER