Burcunuzun Olumlu ve Olumsuz Ã...
MEBİT

Koc Burcu hakkýnda her þey- Koç Burcu karakter yapýsý -(haber)

Burcunuzun Olumlu ve Olumsuz Özelliklerini ve Genel Karakterini Biliyor musunuz? Burçlarýn olumlu ve olumsuz yönleri. Burçlarýn karakter özellikleri. Koç Burcu olumlu yönleri. Koç Burcu olumsuz yönleri. Koç Burcu karakter özellikleri. Koç Burcu meslekleri. Koç Burcu uðurlarý. Koç

Abone Ol

2011-01-10 20:25:00 | Son Güncelleme : 2024-03-26 21:26:58

Koc Burcu hakkýnda her þey- Koç Burcu karakter yapýsý -(haber)

Burcunuzun Olumlu ve Olumsuz Özelliklerini ve Genel Karakterini Biliyor musunuz? Burçlarýn olumlu ve olumsuz yönleri. Burçlarýn karakter özellikleri. Koç Burcu olumlu yönleri. Koç Burcu olumsuz yönleri. Koç Burcu karakter özellikleri. Koç Burcu meslekleri. Koç Burcu uðurlarý.  Koç Burcu þifresi. Koç Burcu hakkýnda her þey. Koç Burcu karater yapýsý.


KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan)

Gurubunuz : Ateþ

Uðurlu gününüz :
Salý

Uðurlu sayýnýz : 9

Uðurlu taþýnýz :
Pýrlanta

Uðurlu renkleriniz :
Ateþ kýrmýzýsý, nar çiçeði, al

Uðurlu çiçekleriniz :
Lale, gelincik, papatya

Uðurlu kokularýnýz : Manolya, lavanta çiçeði

Uðurlu müzik : Hýzlý tempolu parçalar ve marþlar

En bilirgin özelliðiniz :
Cesaret

En büyük emeliniz :
Zafer

En büyük hatanýz :
Acelecilik

En büyük arzunuz :
Liderlik

Þifre: Etkinlik, atýlganlýk, kendine aþýrý güven ve acelecilik.

Koç'larýn olumlu huylarý :
Serüvenci atýlýmcý, cesur, çok enerjik, özgürlüðüne düþkün, yaklaþýmlarýnda dolambaçsýz.

Koç'larýn olumsuz huylarý : Bencil , kendini ön planda tutan atýlgan , çabuk sinirlenen, hicivci, kavgacý, kaba



Koç burçlar kuþaðýnýn ilk burcu olup, Koç'lar hareketlilikleri ve enerjik oluþlarý ile tanýnýrlar. Koç burcunu tanýmlayan cümle "BEN" dir. Bu burcun etkisi altýnda doðan insanlar coþkun , yaþamayý seven, canlý atýlgan kiþilerdir. Dýþ görünüþte çok pratik, düþünceleri yaþadýklarý ortamla çok uyumludur. Yaratýcý bir merak sahibidirler. Sürekli olarak oyalanabilecek yeni serüvenler ve giriþimler peþinde koþarlar. Atýlgan olmakla birlikte amaçsýz deðildirler. Kendilerini eylemle kanýtlamak isterler, düþünmek onlara yetmez. Harekete geçmeden önce düþünmek alýþkanlýðýný edinirse enerjik yaradýlýþlarý yardýmýyla üretken olur, daha fazla þey yapabilirler. Yaþamdan ne istediðini bilir, onun peþinde koþarlar. Sabýrsýzlýklarý ve öðüt dinlemez yaradýlýþlarý

Yüzünden zaman zaman güç duruma düþer, baþladýklarý iþi çoðu kez bitiremeden býrakýrlar.

Yeni þeylere baþlamaya bayýlýr, fýrsatlarý daha iyi deðerlendirirler. Yaptýklarý baþkalarý tarafýndan onaylanmasý onlar için çok önemlidir .Çabuk saldýrýya geçer patavatsýzca dahasý kavga edercesine konuþurlar. Konuþmalarý akýcý olmasýna karþýn konuyu abartýr, gerçeði deðiþtirirler. Anlattýklarý dinleyiciye çekici bir biçime sokmak için hayal güçleri ile olaya renk katarlar. Bu yüzden de hiç iyi diplomat olamazlar. Saflýkla pöhpöhlenmeye bayýlýrlar, ancak övgünün içten olmadýðýný anlayýnca yýkýlýrlar.

Dürüstçe eleþtirilmediklerini anlarlarsa iþlerini býrakýr, bazen de öç almaya kalkarlar. Hareket etmek onlar için planda geldiðinden kýsýtlanmaktan nefret ederler.

Amaçlarýna ulaþma konusunda çok tutundurlar. Bu yüzen her þeyi bir anda yitirebilirler. Dik kafalý olduklarýndan nedenler konusunda konuþmak istemezler. Olaylar onlara uyacak þekilde geliþmez ise sinirli ve huysuz olurlar.

Çabuk öfkelenir fakat çabuk yatýþýrlar, ancak olumsuz Koç'lar öfkelerini uzun süre korurlar

Baþkalarýna yardým etmeyi severlerse de temelde çok bencildirler. Yardýmý sadece sahnenin ortasýnda kalabilmek amacýyla yaparlar. Bencilliklerini çeþitli þekilde ortaya koyabilirler. Örneðin, kötü bir yalancý olabilmelerine karþýn ufak bir zahmete katlanmamak için pervasýzca yalan söyleyebilirler. Yine de onlarý kolayca duygulandýrabilirsiniz.

Her zaman gergin ve huzursuzdurlar. Zor koþullara istediklerini elde edinceye kadar katlanabilirler. Tehlikeden korkmaz, kendilerini kolayca tehlikeye atabilirler. Ya cesaret madalyasý kazanýr ya da yalnýzca dikkatsiz ve tehlikeli bir sürücü olmakla ün salarlar. Yaþamayý sevdikleri için birinci olmak, herþeyin en iyisini yapmak isterler. Servet ve rahatlýktan çok ün peþinde koþarlar.

Söz sahibi olmak için mantýk ve diplomasi yerine zor kullanabilirler. Tutkularýnýn yaný sýra eðitimden, deneyden yoksun iseler çok aptal görünebilirler. Yenilgiyi hiç kabul etmediklerinden baþarýsýzlýktan yýlmaz, yeni serüvenlere atýlmaktan çekinmezler. Kendilerini yeterince özgür hissediyorsalar hem iþlerinde hem de kiþisel iliþkilerinde daha uyumlu davranýrlar.

Koç burcunda doðan kiþiler her þeyi daha çabuk kavrayýp zaman zaman hiciv yapar ve hiç olmayacak yerde herkesi güldürürler. Ancak hýzlarý onlar için bir tehlikedir çünkü konudan konuya atlar ve bir mantýk dizisi kullanmazlar. Doðum haritasýnda Merküri Balýk bucuna düþmüþse daha yavaþ düþünürler, fakat tepkileri yine hýzlýdýr. Unutkan olabilirler ve þaþýrýrlar. Karasýzlarýndan ötürü bazen aptal bir görünüþ alabilirler. Cinsel çekiciliklerini göstermeyi severler.

Koç burcunda doðanlar iyi bir ruh doktoru, maden iþçisi, kaþif, mühendis, itfaiyeci, silah yapýmcýsý, diþçi ve profesyonel sporcu olabilirler. Yavaþ, dingin ve güvenli iþleri sevmezler. Yarýþmayý gerektiren iþlerde, gürültülü bir ortamda hele de sorumlu bir konumda iseler, içgüdülerini kullanarak çok baþarýlý olurlar.

Koçlar önce ben dedikleri gibi önce benim çocuðum derler. En büyük yanlýþlarý ise çocuklarýnýn okulda baþarýlý olmasý için zorlamalarýdýr.

Koç burcunda doðan çocuklar enerji doludurlar. disipline karþý gelirler ama disiplin onlar için çok önemlidir. Ders çalýþmak için yeterli sabýrlarý olmadýðýndan hemen oyuna koþarlar. Karneleri tembellik, dikkatsizlik ve ilgisizliklerini gösterir fakat pratik yolunu bulduklarý zaman enerjileri onlara yardýmcý olur. muneccim



BOÐA BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

ÝKÝZLER BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

YENGEÇ BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

ASLAN BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

BAÞAK BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

TERAZÝ BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

AKREP BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

YAY BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

OÐLAK BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

KOVA BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

BALIK BURCU ÖZELLÝKLERÝNÝ OKUMAK ÝÇÝN TIKLAYIN

o.huyut/gazetevan

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER