Geçtiğimiz sezonu başarılı bir...
MEBİT

Beşiktaş'ta Transfer Gündemi

Geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlamış olan Beşiktaş, yeni sezon için de aynı başarıyı yakalamak için transfer çalışmalarına başladı.

Abone Ol

2021-06-23 23:24:45 | Son Güncelleme : 2024-03-28 15:32:41

Beşiktaş'ta Transfer Gündemi

Son hız devam eden transfer görüşmeleri ve gündeme gelen isimler konusunda umutlu olan Beşiktaş taraftarı doğru transfer hamlelerini yönetimden bekliyor. Yeni sezon için akıllı seçimler yapıp kadronun güçlendirilmesi hedefleniyor. maç izle

Kara Kartal'a Genç Stoper Desteği

Çifte kupa ile sezonu tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon için takıma genç stoper takviyesi için kolları sıvadı. Bu anlamda ilk adımı Nijeryalı genç stoper Chidozie Awaziem'i kadrosuna katmak için çalışmalara başlamakla atmıştır.

Daha önce Çaykur Rizespor'da forma giymiş olan stoperin 1 yıl için kiralık olarak Beşiktaş'ın kadrosunda yer alması için transfer çalışmaları hız kazanmıştır. Chidozie Awaziem'in bonservisi Boavista'dadır.

Chidozie Awaziem Kimdir?

1 Ocak 1997 Nijerya doğumlu stoper Chidozie Awaziem, futbola ilk defa Nijerya'da başlamıştır. 2014 yılında Porto'nun, genç stoperi beğenmesiyle B takımına dahil edilmiştir. Daha sonraları A takım kadrosunda da yer alan Chidozie Awaziem, forma şansı olmayınca takımdan ayrılmıştır. 2018 yılında genç stoper, Fransa'nın Nantes takımına kiralanmıştır.

Sezon sonunda 23 maç oynayıp, 1 gol atıp sezonu tamamlamıştır. Sezon bittikten sonra tekrar Porto'ya geri dönmüştür. 2018/19 sezonunda Çaykur Rizespor'a kiralanan Chidozie Awaziem, başarılı bir yarı sezon geçirmiştir. Çaykur Rizespor'da forma giydiği dönemde adını sıkça söz ettiren stoper oyunuyla dikkat çekmiştir.

  • Etiketler : BEŞİKTAŞ BJK TRANSFER SEZONU
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER