MEBİT

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den takımla ilgili samimi itiraflar

Abone Ol

2021-02-11 15:30:00 | Son Güncelleme : 2024-04-17 13:11:02

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den takımla ilgili samimi itiraflar

 ADVERTORİAL REKLAM

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den takımla ilgili samimi itiraflar

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi son günlerde Beşiktaş için çok önemli çalışmalar yapıyor. Sürekli olarak bir hareketlilik içerisinde olan başkan ile konuşmak ve röportaj yapmak ne kadar zor olsa da, kısa süreli yapılan bir görüşme sonucunda birçok konuda fikri alındı. İşte başkandan yapılan çok samimi itiraflar;

Sergen Yalçın açıklaması

Başkan Ahmet Nur Çebi kendisine sorulan Sergen Yalçın ile yola devam edip etmeme kararına çok samimi bir yanıt verdi. Bu kararın tamamen Sergen Yalçın’a bağlı olduğunu, kendisi ne zaman isterse oturup sözleşmeyi uzatabileceklerini açıklayan başkan neden Sergen hocayla devam etmemek gibi bir kararım olsun şeklinde samimi açıklamalarda bulundu. Ve ardından ‘kamuoyu bilsin ki, biz hocamızla devam edeceğiz.’ Şeklinde bu konuya son noktayı koydu.

Atiba ve Souza Övgüsü

Beşiktaş takım kapanı AtibaHutchinson için çok güzel açıklamalarda bulunan başkan Çebi, ‘ Atiba çok iyi bir profesyonel ve bu anlamda örnek bir oyuncu’ yorumunu yaptı. Ve Souza için müthiş oynuyor, takıma olan bağı inanılmaz şeklinde konuştu.

Tipobet kayıt

Beşiktaş ile ilgili gelişmelere göre ileriki maçlara yönelik tahminlerde bulunabilmek ve iyi bir oranda kazanç elde edebilmek için tipobet üye ol hizmetini kullanabilirsiniz. Güncel Tipobet sitesine giriş yaparak tipobetkayıt ol işlemlerini tamamlayarak güvenilir bir hizmet alabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER