Tercih AVM açıldı. Eski Defter...
MEBİT

Van'da İşyeri Açılışı: Tercih Avm Açıldı

Tercih AVM açıldı. Eski Defterdarlık Caddesinde bulunan market açılışına katılan Vali Taşyapan, VAN TSO Başkanı Necdet Takva, Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan katıldı.

Abone Ol

2015-04-18 20:15:00 | Son Güncelleme : 2024-04-18 19:26:55

Van'da İşyeri Açılışı: Tercih Avm Açıldı

Beşyol Eski Defterdarlık Caddesinde bulunan market açılışına katılan Vali Taşyapan, Van Tso Başkanı Necdet Takva ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan beraberindekiler ile birlikte kurdeleyi keserek iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Tercih AVM sahibi Fuat Akar şöyle dedi: ''Yeni bir işyeri açtık. 17 yerini istihdam ediyoruz, fiyatlarımız uygundur. Bizim amacımız millete hizmet etmektir, hizmet bizim işimizdir. İnşallah bir on olur, yirmi olur otuz olur, kırk olur ileride belli olur inşallah.

 

Uzun bir süredir bu sektördeyim, 18 yıldır market sektöründe çalışıyorum. Gıda sektörü canlıdır, dinamiktir. Gıda sektörü hiçbir zaman ölmez. Onun için milletimiz, gençlerimiz gıda sektörünü meslek olarak bilmezler ama gerçekten iyi bir meslektir. Gençlere tavsiye ediyorum.''

 

Vali, Van Tso Başkanı Necdet Takva ve İl Emniyet Müdürü Karaaslan Halk oyunları gösterisini izledikten sonra markette bir süre kalıp iş yeri sahibi Fuat Akar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Daha sonra İskele - Kale minibüs durağında vatandaşlarla, esnafla samimi bir ortamda çay içip, şehiriçi minibüs şoförlerinin dertlerini dinleyen Vali ve beraberindekiler programa son verdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER