Serik Belediyespor, skandal bi...
MEBİT

Ertem Şener: Vanspor’a laf söyletmeyeceğim

Serik Belediyespor, skandal bir karar alarak şampiyonun belirleneceği Esenler Erokspor maçına U19 takımıyla çıkması futbol gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaşanan olay sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu olurken Vanspor'a bir destek de spor yorumcusu Ertem Şener'den geldi.

Abone Ol

2024-05-07 01:19:28 | Son Güncelleme : 2024-05-19 14:51:46

Ertem Şener: Vanspor’a laf söyletmeyeceğim

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Serik Belediyespor yönetimi şampiyonun belirleneceği Esenler Erokspor maçına U19 takımıyla çıkması büyük bir tepkiyle karşılandı. Yaşanan olayın yankıları günlerdir devam ederken Vanspor'a bir destek de spor yorumcusu Ertem Şener'den geldi. Şener, Beyaz TV'de sunduğu programda skandal olaya değinerek Vanspor’a yapılanın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Şehrivan'ın haberine göre; Serik Belediyespor yönetimi hiçbir gerekçe göstermeden Erokspor maçına U19 takımını çıkartarak şampiyonluğu Erokspor’a adeta hediye etti. Spor yorumcusu Ertem Şener sunduğu programda skandal olaya değinerek Vanspor’a yapılanın kabul edilemez olduğunu ifade etti.

"VANSPOR’A LAF SÖYLETMEM"
Ertem Şener açıklamasında, “Serikspor kendi sahasında Erokspor karşısına U19 takımı ile çıkıyor. Bu konuda birilerinin bir açıklama yapması lazım. Van bizim şehrimiz. Geçen hafta Amedspor için ne dediysem halen arkasındayım. Ben bu ekranlarda olduğum sürece ne Amedspor’a ne Vanspor’a laf söyletmeyeceğim. Bu ülkede futbol üzerinden bölücülük yapmaya çalışanlara ben Ertem Şener olarak izin vermeyeceğim. Vanspor’a yapılan görmezden gelmeyeceğim.” İfadelerini kullandı.

  • Etiketler : ERTEM ŞENER TFF
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER