2026-03-01 01:02:14 | Son Güncelleme : 2026-03-01 05:45:47
Programa sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, medya mensupları ve çok sayıda Vanlı vatandaş katıldı.
Sunuculuğunu Veysel Elter’in yaptığı program, Faruk Uğur Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Köklü Değişim Van Temsilciliği adına konuşma yapan Sami Lenk Hoca, “Ramazan Ümmet Olma Zamanı” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Lenk konuşmasında, Kur’an-ı Kerim’in Müslümanları “Vasat Ümmet”, “Şahit Ümmet” ve “Tek Bir Ümmet” olarak tanımladığını ifade etti. Bu vasıfların ancak tek bir akide etrafında birleşerek, tek bir bayrak altında toplanarak ve Allah’ın indirdikleriyle hükmeden bir nizam ile mümkün olabileceğini vurguladı.
Program, yapılan duaların ardından sona erdi.
İftar programına katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür edilerek, organizasyonun hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.