Van Büyükşehir Belediyesi Bağı...
MEBİT

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Ahi'nin mitingine binlerce kişi katıldı

Van Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı İdris Ahi, Musa Anter Parkı’nda miting düzenledi. Bağımsız aday Ahi'nin mitingine binlerce kişi katıldı.

Abone Ol

2024-03-24 17:00:30 | Son Güncelleme : 2024-04-27 11:49:08

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Ahi'nin mitingine binlerce kişi katıldı

31 Mart'taki seçimlerde Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan esnaf İdris Ahi, kamyonet üzerinden yaklaşık 1000 kişiye hitap etti. Ahi, suyu ve halk otobüslerini ücretsiz yapacağını, gençlerin düğün masraflarını karşılayacağını söyledi.

Maraş Caddesi'ndeki Musa Anter Parkında düzenlenen miting için polis, barikat kurup, önlem aldı. Alana getirilen kamyonetin kasasına çıkıp, gelenleri selamlayan daha önce de 5 kez bağımsız milletvekili adayı olan İdris Ahi, barikat dışında kendisini izleyenleri de alana davet etti. Konuşması sırasında sık sık 'ver coşkuyu' deyip açılan müzik sesi eşliğinde konuşan Ahi, seçmenlerden oy istedi.

 

Vaatlerini de sıralayan Ahi, "Şu an miting alanımız kalabalık. Ben buranın yerli patatesiyim. Yerli patates varken, niye yabancılar gelsin. 31 Mart'ta beni seçerseniz icralık olan su faturaları üzerindeki icraları kaldıracağım, suyu ücretsiz yapacağım, belediye halk otobüslerini ücretsiz halkın hizmetine sunacağım. Evlenmek isteyen gençlerin düğün masraflarını belediye bünyesinde karşılayacağım. Taziye yemekleri haramdır, taziye yemeklerinin kaldırılması için de takipçi olacağım. Benim Van için 81 projem var. Hepsini hayata geçireceğim" dedi.

Konuşmasının ardından kamyonet kasasından inen Ahi ile görüşmek isteyenler birbirlerinin önüne geçmeye çalıştı.

(DHA, WANHABER)

  • Etiketler : SEÇİM ANKETİ YEREL SEÇİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.