Vanlı iş insanı Şemsettin Bozk...
MEBİT

Başkan Bozkurt: Kendimi halkıma emanet ediyorum

Vanlı iş insanı Şemsettin Bozkurt, HEDEP’ten Van Büyükşehir Belediyesi’ne aday adayı oldu. Bozkurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu süreç içerisinde özellikle siz kıymetli hemşerilerimin yoğun teveccühü bana güç ve cesaret verdi. Bende bu yoğun teveccüh karşısında eleştiren, öneren, talep eden, konumdan çıkıp icra eden pratik alana geçip aktif rol almaktan kaçınmadım" dedi.

Abone Ol

2023-12-07 23:13:55 | Son Güncelleme : 2024-07-27 04:46:43

Başkan Bozkurt: Kendimi halkıma emanet ediyorum

2024 yılının Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimine 5 ay kala Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan BOSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Şemsettin Bozkurt, YSK'nın seçim takvimini açıklamasının ardından kısa süre önce HEDEP Van İl Binasına giderek resmi başvuruda bulunmuştu.

Başkan Bozkurt'un, başvurusu sosyal medyada yüzbinlerce kişi tarafından görülmüş ve yüzlerce kişi tarafından beğenilip, yorum yapılmıştı. HEDEP'in kulislerdeki en iddialı ismil olarak anılan aday adayı Bozkurt, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

Başkan Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Kıymetli dostlar, sevgili hemşehrilerim; Malumunuz üzere uzun bir süre önce partim olan HEDEP’ten Van Büyükşehir Belediyesi’nden Belediye Eş Başkan Aday Adayı olduğumu kamuoyuna açıklamıştım.  Resmi başvuruların başlaması üzerine biz de gidip müracaatımızı yaptık. Çok değerli Van halkı bugüne kadar ulusal medyada, yerel medyada, TV’lerde, çoğu kez de sosyal medyada birçok kez hem şehrimizin sorunlarını hem de çözüm önerilerini dile getirdim. Sorunları da çözümleri gerçekçi bir bakış açısıyla anlatmaya çalıştım. Projelerimi sundum. Saygı çerçevesinde, bel altı olmayan bütün öneri ve eleştirileri de çok kıymetli bulup ajandama not ettim. 

"KRONİK SORUNLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK KONUYA EL ATACAĞIZ"

Şehrimizin içinde olduğu durum bellidir. Tarihiyle, kültürüyle, doğal güzelliği ve bulunduğu özel konumuyla olumlu anlamda ilk 10’da olması gereken bu kadim şehir, maalesef son 10’da yer alıyor. Ne bu şehir ne de bu şehrin güzel insanları bunu hak etmiyor. Bunu değiştirmek dönüştürmek için her zamankinden daha çok mücadeleye ve çabaya ihtiyacımız var. Bu yola çıkarken ailem başta olmak üzere dostlarıma, arkadaşlarıma, yakın çevreme danıştım. Bu süreç içerisinde özellikle siz kıymetli hemşerilerimin yoğun teveccühü bana güç ve cesaret verdi. Bende bu yoğun teveccüh karşısında eleştiren, öneren, talep eden, konumdan çıkıp icra eden pratik alana geçip aktif rol almaktan kaçınmadım. Van’ımızın hizmete, yatırıma, sürdürülebilir projelere ve yatırımlara ihtiyacı var. Aday olduğumuz takdirde, seçimi kazanıp, İnşallah çok nitelikli bir ekip kurarak kronik sorunlar başta olmak üzere birçok konuya el atacağız. 

"BU ŞEHRİN BİR EVLADI OLARAK KENDİMİ HALKIMA EMANET EDİYORUM"

Yine malumunuz üzere partimiz kısa süre önce başta isim değişikliği olmak üzere birçok konuda önemli adımlar attı. Halkımızında dahil olduğu bu adımlar gerçekten çok önemsenmesi gereken demokrasiyi güçlendiren kararlardır. Başta Genel Merkezimize, Eş Genel Başkanlarımıza, Van İl örgütümüze, başvurumuzu kabul eden kıymetli yöneticilerimize, gençlere, kadınlara ve partimizin tüm emektarlarına teşekkür ediyorum. Yine bütün ülkede partimize gidip meclis üyeliği ve belediye başkan adaylığı için başvuran, cesaret gösteren herkese başarılar diliyorum. Her bir ilçesini, mahallesini, caddesini evim bildiğim, bu şehrin bir evladı olarak kendimi halkıma emanet ediyorum. Sağlıcakla kalın…"

  • Etiketler : Şemsettin Bozkurt HEDEP
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER