Gürpınar Belediyesi iştirak şi...
MEBİT

Başkan Tanış, işçileri sevindiren toplu iş sözleşmesini imzaladı

Gürpınar Belediyesi iştirak şirketi GÜRBEL Taahhüt A.Ş ve HAK-İŞ’e bağlı Hizmet İş Sendikası arasında 81 çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Abone Ol

2024-02-02 19:12:51 | Son Güncelleme : 2024-04-29 16:54:29

Başkan Tanış, işçileri sevindiren toplu iş sözleşmesini imzaladı

Sözleşmeye göre GÜRBEL Taahhüt A.Ş personelinin maaşlarına yıllık enflasyon oranın üzerinde bir artış yapıldı. Refah seviyelerini önemli ölçüde artıracak bu zammın yanı sıra ikramiye ve sosyal haklarında da önemli iyileştirmeler yapıldı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Çalışanlarımızın haklarına saygı göstermek ve onların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla sözleşmemizi bugün itibariyle imzaladık. İşçilerimizin yüzünü güldüren iyi bir zam artışı ile bu toplu iş görüşmelerini de tamamlamış olduk. Çalışanlarımızın emeğine değer veriyor ve onların refahını artırmak için çaba sarf ediyoruz. Çalışanlarımıza ve kıymetli ailelerine hayırlı olsun.” dedi.

Hizmet İş Sendikası Van Şube Başkanı Fatih Akdeniz ise yaptığı açıklamasında, "Toplu iş sözleşmesi sürecinde gösterdiğimiz birlik ve beraberlik sayesinde, işçi kardeşlerimizin haklarını daha iyi bir noktaya getirmeyi başardık. İlimizde şu ana kadar yaptığımız en iyi işçi dostu sözleşmeyi Gürpınar Belediyemiz ile yaptık. Bu anlamda işçiden yana her anlamda tavrını ortaya koyan ve emekçilerimizin yüzünü güldüren Belediye Başkanımız Hayrullah Bey’e teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

  • Etiketler : BELEDİYE İŞÇİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER