19 Ağustos'ta düzenlenen AÖF 2...
MEBİT

AÖF 2023 yaz okulu sınav sonuçları açıklandı

19 Ağustos'ta düzenlenen AÖF 2023 yaz okulu sınav sonuçları son dakika açıklandı. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinden sorgulanabilecek.

Abone Ol

2023-08-31 21:09:34 | Son Güncelleme : 2024-07-26 17:55:41

AÖF 2023 yaz okulu sınav sonuçları açıklandı

AÖF yaz okulu sınav sonucu için heyecan dorukta. Açıktan aldıkları eğitimler sonucunda alttan ders bırakmak istemeyen adaylar 19 Ağustos’ta yapılan sınavlarda ter döktü. AÖF yaz okulu sınav değerlendirmesi 100 puan üzerinden gerçekleştiriliyor. Ders geçme notu alt sınırı ise otuzbeş olacak. Özellikle mezuniyet durumu olan adaylar ise sınav sonuçlarına göre gerekli krediyi tamamlayarak diploma hakkı elde edecek.

Sınavların yüz yüze yapılması sebebiyle öğrenciler ise değerlendirme sürecine ilişkin bilgileri yakından takip ediyor. AÖF yaz okulu sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinde bulunan e-Kampüs sisteminden sorgulanabilecek. Öğrenciler TCKN ve şifreleri ile sorgulama işlemi yapabilecek. Şifrelerini unutan adaylar ise e-Devlet giriş seçeneği ile sonuçlara erişim sağlayabilecek.

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınav sonuçları yıl sonu başarı puanına %100 etki edeceğinden büyük önem taşıyor. Peki 2023 AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF yaz okulu sonuç tarihi açıklandı mı? İşte, Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınav sonuçlarına ilişkin tüm bilgiler…

2022-2023 Yaz Okulu Sınav sonuçlarınıza http://aof.anadolu.edu.tr adresinden erişilebilirsiniz.

 

  • Etiketler : AÖF SINAV SONUÇLARI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER