Van’da kentin kalbi konumundak...
MEBİT

Van Mall AVM kapılarını vatandaşlara açtı

Van’da kentin kalbi konumundaki yıllardır atıl halde bulunan AVM yapılan tadilat çalışmalarının ardında yeni ismiyle açıldı.

Abone Ol

2024-03-23 02:28:30 | Son Güncelleme : 2024-04-27 10:01:11

Van Mall AVM kapılarını vatandaşlara açtı

Doğu’nun cazibe merkezi Van’da yeni bir yatırım merkezi doğuyor. Yıllardır Van’ın en işlek caddesinde atıl durumda bulunan AVM yoğun bir tadilat sürecinden geçerek yeni ismiyle bugün açıldı.

Şehrivan Gazetesi'nin haberine göre; 

VAN MALL AVM, YILLAR SONRA YENİDEN KAPILARINI AÇTI       

Van’ın en işlek caddesinde bulunan Van MALL AVM, bugün yoğun ilgi ile kapılarını açtı. Van’ın kalbi konumunda bulunan Cumhuriyet Caddesi’ndeki MALL AVM, yeni konseptiyle açıldı. MALL AVM, ilk günden yoğun ilgi gördü, Vanlılar AVM’ye akın etti. Vanmall AVM 5 yıl aradan sonra bugün itibarıyla kapılarını ziyaretçilerine açarken Vanlılar büyük ilgi gösterdi.

VAN’DA ALIŞVERİŞE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Van’da alışveriş, ticaret, eğlence ve sosyal hayatına yeni bir boyut kazandıracak olan Vanmall AVM 5 yıl aradan sonra bugün itibarıyla kapılarını ziyaretçilerine açarken Van’da alışverişin gülen yüzü olacak. Van Mall AVM, sadece Van’ın değil bölgenin en seçkin projesi olmaya hazırlanıyor. Van Mall, Türkiye’de en genç nüfusa sahip illerden olan Van’da yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.

Van’ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan Van Mall, modadan yeme-içmeye, spordan teknolojiye en fazla ürün seçeneğine sahip karma alışveriş merkezi olmayı hedefliyor. Van Mall AVM, onlarca ulusal ve uluslararası alternatif markayı çatısı altında toplayarak güçlü marka karmasının yanında fark oluşturacak sınırsız eğlence memnuniyeti ile hizmet sunan bir alışveriş merkezi olmaya hazırlanıyor. 

 

  • Etiketler : ALIŞVERİŞ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.