2022-10-16 00:12:03 | Son Güncelleme : 2025-12-13 07:47:51
Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde son düzlüğe girildi. Esnaflar 22 Ekim Cumartesi günü sandık başına gidecek. Başkan adayları bu kapsamda seçim çalışmalarını ve esnaf ziyaretlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO) Başkan adayı İzzet Çoban da bu kapsamda esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Seçim çalışmalarına STK Temsilcilerin ardından çarşı esnafı ile devam eden Çoban, kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek onlarla yaklaşan VAN TSO seçimleri hakkında sohbet etti. Başkan adayı İzzet Çoban, esnaflardan destek istedi.
Ziyaretler esnasında kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İzzet Çoban, “Esnaflarımız sağolsun bizleri bağırlarına bastı. Onların dertlerini sorunlarını dinledik. İnşallah bunların hepsini seçimi kazandığımızda ele alacağımız. Çalışmalarımız esnaf odak olacak. Yeter ki esnafımız, odaların sahip çıksın. 22 Ekim günü bizlerden yana oylarını kullansınlar.” Dedi.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.