2022-10-15 02:11:36 | Son Güncelleme : 2025-12-14 02:54:18
Son günlerde kentin en önemli gündemi Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri oluşturuyor. Adaylar da bu eksende seçim ofislerini açıp projelerini açıklıyor. Esnafların bir kısmı da kendilerine yakın gördükleri başkan adaylarına desteklerini sunuyor.
Kırmızı Liste adayı genç mühendis İzzet Çoban da Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olan isimlerden. İskele Caddesi üzerinde seçim ofisi bulunan Çoban, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Kırmızı Listeye destek verenler arasında kentte işletmeleri bulunan İran uyruklu esnaflarda bulunuyor. Bu esnaflardan biri de Efsane Ameneh.
"SEVGİNİN KIRMIZISINI HEP BERABER BÜYÜTELİM"
Yaklaşık 4 yıldır Van'da bulunan Ameneh, Başkan Adayı İzzet Çoban'a destek verdiğini belirterek, "İran, Mahabad doğumluyum. Yaklaşık 4 senedir Van'da ikamet ediyorum. Bu süre içerisinde kendime ait olan firmam ve mağazamla kent ekonomisine katkı sunmaktayım. 22 Ekim tarihinde gerçekleşeçek olan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkan Adayımız İzzet Çoban liderliğindeki Kırmızı Listeden 4. gruptan aktif olarak seçimlere katılacağım. Kırmızı Listeyi tercih etmemim amacı İzzet Bey'in değişim ve dönüşüme olan inancı ve sunmuş olduğu projelerdir. Yine Sayın Çoban'ın kadınlara öncelik vermesini çok değerli buldum. Bu yüzden kırmızı listede bünyesinde seçimlerde yarışmayı tercih ettim. Çünkü, kadınlar medeniyetin kapısıdır. Sevginin kırmızısını hep beraber büyütelim." Dedi.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.