22 Ekim 2022 tarihinde gerçekl...
MEBİT

Kandaşoğlu, o ankette rakiplerini geride bıraktı!

22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Van TSO Başkanlık seçimleri için adayların yarışı sürüyor. Önceki gün seçim ofisini açan Kandaşoğlu'na sosyal medyadan da büyük destek geldi.

Abone Ol

2022-09-29 00:25:45 | Son Güncelleme : 2024-03-15 00:44:46

Kandaşoğlu, o ankette rakiplerini geride bıraktı!

İş insanı Zahir Kandaşoğlu açılışını yaptığı seçim ofisinde izdiham yaşanırken, destekler tüm platformlarda gelmeye devam ediyor. Adayların kıyasıya mücadele ettikleri seçim öncesinde Kandaşoğlu adeta odaya göz kırptı.

Van Hakimiyet'in haberine göre: Son olarak Sercan Yörük isimli twitter kullanıcısının kendi hesabından takipçilerine, 'Her biri hepimiz için çok değerli, kim kazanır?' başlığıyla anket düzenledi.

867 kullanıcının katıldığı oylamada beyaz listede Van TSO seçimlerine girecek olan Zahir Kandaşoğlu, yüzde 47,8 oy alarak anketten birinci isim olarak çıktı.

Ankette, Sarı listeden seçime girecek Faruk Biner yüzde 23,5'lik oy alırken, Mavi liste adayı Necdet Takva yüzde 21,3, kırmızı liste adayı İzzet Çoban ise yüzde 7,4 oy aldı.

Seçim sonuçları ne olur bilinmez ancak, Zahir Kandaşoğlu'nun seçim ofisi açılışı ile sosyal medyadan aldığı desteklere bakılırsa seçime bir adım önde girmesi bekleniyor.

  • Etiketler : VAN HABER VAN ZAHİR KANDAŞOĞLU BEYAZ LİSTE VAN TSO SEÇİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER