Van Tuşba Ziraat Odası tarafın...
MEBİT

Van’da biçerdöver denetimi yapıldı

Van Tuşba Ziraat Odası tarafından, Tuşba ve İpekyolu ilçelerinde biçerdöver denetimleri yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özgökçe, denetimlerin süreceğini söyledi.

Abone Ol

2021-07-31 10:50:41 | Son Güncelleme : 2024-04-16 05:53:58

Van’da biçerdöver denetimi yapıldı

Van’da buğday ve arpa hasadı devam ediyor.

 

DENETİMLER SÜRÜYOR

Hasat nedeniyle ziraat odalarının denetimleri de ilk günden itibaren devam ediyor.
Van’da hasat mevsimine girildiği ilk haftadan bu yana sık sık denetimlere çıkan Tuşba Ziraat Odası, dün de Tuşba ve İpekyolu ilçelerinde saha denetimlerine çıktı.

 

TUŞBA VE İPEKYOLU DENETİMLERİ

Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe, Odanın çalışmaları kapsamında Ziraat Mühendislerinin arazide biçerdöver denetimlerine devam ettiğini söyledi.
Önce biçerdöver kontrollerinin yapıldığını belirten Özgökçe, “İpekyolu ilçemizde Erçek Mahallesi ve civar mahalleleri, Tuşba ilçemize de bağlı Gülsünler, Otluca, Göllü, Güveçli, Yeşilsu Mahallelerinde biçerdöver kontrolleri devam etti.” dedi.

 

DENETİMLER SÜRECEK

Yapılan denetimlerde dikkat edilmesi gereken noktaların ilgililere aktarıldığını ifade eden Özgökçe, “İlimize gelen biçerdöver sahipleri ile görüşülerek biçime dikkat edilmesi, tane kayıplarının önlenmesi, biçerdöver bakımlarının yapılması konusunda detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Denetimlerimiz sürecek” diye kaydetti.

Özel Haber: Adil HARMANCI

  • Etiketler : VAN HABER VAN HABERLERİ TUŞBA ZİRAAT ODASI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER