Bölge’nin önde gelen aşiretler...
MEBİT

Bütün Aşiretleri bir araya getiren düğün!

Bölge’nin önde gelen aşiretlerinden Şerefhan Aşireti ileri gelenlerinden Bayram Ailesinin mutlu gününde bütün aşiretler bir araya geldi.

Abone Ol

2021-07-28 16:17:35 | Son Güncelleme : 2024-04-25 15:48:23

Bütün Aşiretleri bir araya getiren düğün!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen aşiretlerinden Şerefhan Aşireti’nin ileri gelenlerinden 20. Ve 21. Dönem Van Milletvekili Merhum Mustafa Bayram’ın torunu, Hamit Bayram’ın yeğeni ve Şeref Bayram’ın oğlunun düğününe bölgenin ileri gelen aşiret büyüklerinin yanı sıra Siyasi Parti İl Başkanları, STK Temsilcileri, İş Adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yüksekova eşraflarından Yüksel Kaya’nın kızı ile Bayram Ailesinin önde gelen isimlerinden Şeref Bayram’ın oğlunun düğününde bir araya gelen davetliler, yerel sanatçılar tarafından seslendirilen Kürtçe şarkılar eşliğinde uzun halaylar oluşturdu. Geç saatlere kadar süren düğünde Toy büyüğü Veysel Ürüm, Bayram Ailesi adına gelen konuk ve davetlilere teşekkürlerini iletti.

Yüklü miktarda para ve altının takı olarak takıldığı düğün, Son zamanlarda yapılan en büyük aşiret düğünü olma özelliği taşırken, düğünde, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

  • Etiketler : VAN HABER VAN HABERLERİ AŞİRET DÜĞÜN MUSTAFA BAYRAM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER