2017-02-23 12:02:00 | Son Güncelleme : 2025-07-31 13:31:31
Gönül Köprüsü çalışmaları kapsamında Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde birçok okula bilim sınıfları, kütüphane, müzik sınıfları ve eğitimi destekleyen çalışmalar yapan Şişli Kaymakamlığı, AK Parti Şişli İlçe Teşkilatı ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu seferki durağı Van oldu.
İpekyolu ilçesindeki Şehit Kemal Görgülü İlk ve Ortaokulunda yapılan etkinliğe İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Sait Çakırtaş, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, AK Parti Şişli İlçe Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Gülşen Dölek, Milli Eğitim Müdür Vekili Celal Gezici, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salih Özbey, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.
Oluşturulan müzik sınıfının açılışının ardından heyet, İstanbul’dan getirilen hediyeleri öğrencilere dağıttı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren AK Parti Şişli İlçe Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Gülşen Dölek, eğitime katkı anlamında bu tür çalışmaları Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde sıklıkla yaptıklarını belirterek, en temel amaçlarının ise Batı-Doğu kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi. 6 yıldan bu yana birçok şehirde kütüphane, bilim ve müzik sınıfı ile çocuklara çeşitli hediyeler verdiklerini belirten Dölek, “Yeter ki gönüller bir olsun” dedi.
Çatak ilçesinde de yine eğitime katkı anlamında bilim sınıfı oluşturduklarını ifade eden Dölek, Doğu ve Güneydoğu’da çocukların sosyal anlamda kendilerini geliştirmeleri için farklı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.