S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma...
MEBİT

Başhekim Sarıkaya'dan hasta ve yakınlarına moral ziyareti devam ediyor

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ek binasında polikilinik Hizmeti veren İpekyolu Hastanesi'nde denetimlerini sürdürdüyor.

Abone Ol

2022-12-06 22:52:22 | Son Güncelleme : 2024-04-15 06:12:06

Başhekim Sarıkaya'dan hasta ve yakınlarına moral ziyareti devam ediyor

Hastanenin hizmet kalitesini daha da artırma adına; hasta ve hasta yakınları ile personeline yönelik ziyaretler ve toplantıları sürdüren Başhekim Sarıkaya rutin hale getirdiği moral ziyaretlerine devam ediyor. Başhekim Sarıkaya'nın bu uygulaması hem hasta ve yakınları, hem de personeller tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya ve beraberindeki yönetim ile birlikte servis ve polikilinik katlarında tedavi gören hastaları ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerinde bulunarak denetimlerini burada sürdürdü.

Van merkezde uzun zamandır ihtiyacı duyulan ve hizmete açıldığı günden bu güne yoğun bir şekilde vatandaştan ciddi bir memnuniyet olduğu gözlenirken ilgi ve alakalarından dolayı sağlık çalışanları ve Başhekim Sarıkaya'ya teşekkür etti.

Sabah saatlerinden itibaren denetimleri esnasında çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi ve talep, memnuniyeti ile karşılaşan Hastane Başhekimi Dr. Sarıkaya "İpekyolu ek hizmet binasında gerçekleşen hasta ziyaretinde hastalarımıza en üst düzeyde morallerini tutmaya gayret ediyoruz. Hastane yönetimimiz bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştirerek hastalarımızın daima yanında olmaya çalışmaktadır. Ziyaretlerimiz belli aralıklarla devam edecektir." Dedi.

Sarıkaya, tüm hastalara acil şifalar dileyerek ayrıldı.

  • Etiketler : Van Haber VAN REMZİ SARIKAYA SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANE
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER