Play-off şansını son hafta iki...
MEBİT

Vanspor’da kimler gidecek, kimler kalacak? İşte sözleşmesi bitenler…

Play-off şansını son hafta ikili averaj nedeniyle Bayburt İÖS’ye kaptıran Vanspor FK sezonu 6’ıncılık ile tamamladı. Sezon sonrası gözler kadrolara çevrilirken, gidecekler ve kalacaklar da belli olmaya başladı.

Abone Ol

2022-05-17 16:17:59 | Son Güncelleme : 2024-04-19 04:58:49

Vanspor’da kimler gidecek, kimler kalacak? İşte sözleşmesi bitenler…

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezon tamamlandı. Sakaryaspor’un şampiyon olarak sezonu tamamladığı sezonda play-off şansını son maçta kaçıran Vanspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı.

YÖNETİM DEVAM DEDİ GÖZLER YENİ YAPILANMADA

Sezonun bitmesiyle birlikte gözler yönetime çevrilirken, yönetim ligin hemen ardından flaş bir karar ile ‘devam’ dedi. Bir kongre süreci ile yönetimi güçlendirmek isteyen Mehmet Avcı başkanlığındaki yönetim kurulu, yeni sezon için de hazırlıkları başladı. Yeni teknik direktör ve futbolcularla ilgili çalışmaların devam ettiği süreçte sezon sonu itibariyle sözleşmesi bitenler ve devam edecek isimler de belli oldu. Sezon boyunca hem teknik heyet hem de taraftar ile sıkıntılı yaşayan kaleci Aydın Bağ, takımdan ayrılan ilk isim oldu.

İŞTE SÖZLEŞMESİ BİTENLER VE DEVAM EDENLER

Sözleşmesi biten futbolcular şu şekilde: Onur Tekin, Mete, Yıldız, İsmet Kavuştu, Barış Gök, Ogün Özçiçek, Taha Gür, Fatih Somuncu, Furkan Polat, Oktay Aydın, Emrah Tacir, Ali Aydemir, İsa Nalbant.

Sözleşmesi devam edenler: Uğur Gezer, Aras Aydın, Miraç Acer, Oktay Gürdal, Barış Sağır, Mehmet Yurdakul, Mehmet Özdıraz, Furkan İnce, Kabilay Akyüz, Sedat Komi, Hamça Küçükköylü, Uğur Can, Yusuf Şengüler, Eren Kıyag.

ŞEHRİVAN GAZETESİ

  • Etiketler : VAN SPOR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER