2025-07-17 01:02:01 | Son Güncelleme : 2025-07-17 08:18:29
Vanspor, Kayseri’de yeni sezon hazırlarına devam ediyor. Bir yandan kamp çalışmaları sürerken bir yandan da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Vanspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kayseri’de Hatayspor ile hazırlık maçı yaptı. Vaspor maçın 90.dakiaksında yediği gol ile sahadan 1-0 yeni ayrıldı.
VANSPOR İLK MAÇINDA MAĞLUP
Vanspor’da yeni sezon hazırlıklarını Kayseri’de sürdürüyor. Vanspor’da bir yandan takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yanda da kamp sürecini iyi değerlendirerek yeni sezona hazır başlama hedefinde. Kamp çalışmalarını Kayseri’de sürdüren Vanspor, Hatayspor ile hazırlık maçına çıktı. Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde çıktığı ilk maçta sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
Hatayspor maçı sonrası kulüpten de bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada; “2025-2026 sezonu hazırlıkları kapsamında Kayseri Erciyes’te sürdürdüğümüz kampta bugün Hatayspor ile bir hazırlık maçı oynadık. Karşılaşmadan 90. dakikada yediğimiz golle 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldık. Hazırlık dönemindeki bu maç, eksiklerimizi görme ve sezona daha güçlü hazırlanma adına bizim için değerliydi” denildi. (Şehrivan Gazetesi)
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.