Kürt müziğinin tanınmış ve sev...
MEBİT

Sanatçı İbrahim Rojhilat’tan Vanspor’a ziyaret

Kürt müziğinin tanınmış ve sevilen ismi İbrahim Rojhilat ve İş İnsanı Oktay Ukay, Vanspor Vanspor Tesislerini ziyaret ederek yarın yapılacak olan Trabzon FK maçı öncesi moral ziyaretinde bulundular.

Abone Ol

2022-09-09 23:35:55 | Son Güncelleme : 2024-04-18 21:02:46

Sanatçı İbrahim Rojhilat’tan Vanspor’a ziyaret

Zorlu Trabzon FK maçı öncesi Sanatçı İbrahim Rojhilat ve Oktay Ukay ile birlikte Vanspor tesislerini ziyaret ederek moral ziyaretinde bulundular. Ziyarette Vanspor FK başkanı Feyat Kıyak, Yönetim kurulu üyesi Eray Çelik, Teknik Direktör Zeki Yılmaz ve Sportif direktör Ali Kurt hazır bulundu. 

KIYAK, TAKIMA GÜVENİM SONSUZ

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, futbolculara güvendiklerini ve maçı kazanmak istediklerini belirterek, "her yönden iyi bir takıma ve futbolcu grubuna sahip olduklarını söyledi. 2 oyuncumuz Fethiyespor maçında sakatlandı ama inşallah yarınki maça yetiştirmeye çalışıyoruz takımımız ve futbolcularımıza güvenim sonsuz” dedi. Kıyak, ayrıca zor süreçten geçtiklerinin altını çizerek tüm Van’ın bürokrasi, milletvekili, STK ve iş insanlarını Vanspor’a sahip çıkmalarına davet ediyorum” dedi.

YILMAZ: MORALLER YERİNDE

Teknik Direktör Zeki Yılmaz ise takıma güvendiğini vurgulayarak, "Maç öncesi son antrenmanımızı gerçekleştirdik, oyuncularımın morali yüksek inşallah yarınki maçı kazanıp önümüze bakacağız maç öncesi ziyarette bulunan iş insanlarına ve basın kuruluşlarına teşekkürler” dedi. 

UKAY’DAN ASKIDA BİLET UYGULAMASINA DESTEK 
İş insanı Oktay Ukay, Askıda Bilet konusunda Vanspor’a destek amaçlı 200 bilet alarak maç öncesi destek verdi.   

ÇELİK: HEDEF HER HAFTA 5 BİN
 Askıda bilet uygulamasını önemsediklerini belirten Medya ve Tanıtım: Prof. Dr. Eray Çelik, “Şuana kadar 30 bin TL’lik bilet sattıklarını destek veren herkese teşekkür ediyoruz dedi. Bu hafta için bin bilet sattıklarını belirten Eray Çelik hedeflerinin her hafta 5 bin bilet olduğunu altını çizerek askıda bilet uygulamasıyla Kadın ve 18 yaş altı gençleri sporla buluşturmayı ve Stadın girişinde kurulan stand’da biletler dağıtmayı hedefliyoruz.

İş İnsanı Oktay Ukay ve Sanatçı İbrahim Rojhilat takıma moral vererek Trabzon FK maçı öncesi başarılar diledi. Ziyaret teknik heyet ile fotoğraf çekimi ile son buldu.

KAYNAK: VAN EKSPRES
 

  • Etiketler : Van Haber VAN VAN HABERLERİ SPOR FUTBOL VANSPOR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER