AK Parti'den Van'ın Edremit il...
MEBİT

AK Parti Edremit'te o ismi mi aday gösterecek?

AK Parti'den Van'ın Edremit ilçesinde 2024 yerel seçimlerinde kimin aday olacağı merak konusu. Edremit belediyesi aday adaylığı için başvurular devam ederken, vatandaşlar adayın kim olacağını merakla bekliyor.

Abone Ol

2023-11-22 02:39:39 | Son Güncelleme : 2024-07-25 18:03:08

AK Parti Edremit'te o ismi mi aday gösterecek?

AK Parti’de 7 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım'da sona erecek aday adaylığı başvuru sürecinde en çok merak edilen Van Büyükşehir ve İpekyolu, Tuşba, Edremit gibi merkez ilçelerin aday adayları oldu.

İktidar partisinin bu dönem Van'da fark yaratmak için en güçle isimleri ile sahaya inmesi bekleniyor. Bu güçlü isimlerle ilgili partinin kulislerinde sürpriz isimlerin de olduğu bir gerçek. Van'ın en gözde ilçelerinden olan Edremit'te ise kimin aday gösterileceği merak konusu. Mevcut belediye başkanı AK Partili İsmail Say'ın ismi de büyükşehir aday adayları arasında güçlü bir şekilde anılıyor.

Edremit'te özellikle en güçlü adaylar arasında gösterilen, aday olması halinde parti tarafından tercih edileceği iddia edilen iş insanı, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaya ise sessizliğini koruyor.

Kaya'nın yakın çevresiyle ve Edremit'te yaşayan birçok köklü aileyle görüştüğü, aday olması yönünde yoğun ısrarların olduğu, Kaya'nın da konuyu değerlendirip son gün aday adaylık başvurusunda bulunabileceği iddia ediliyor. 

GazeteVAN/Seçim Özel

  • Etiketler : AK PARTİ VAN EDREMİT ADAY
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER