2018 filmleri sinema severler...
MEBİT

- 2018 Filmleri

2018 filmleri sinema severler için adeta bir film şöleni haline geldi. Çünkü 2018 yılında bu kadar çok filmin bu kadar büyük özen gösterilerek beyaz perdeye aktarılacağını hiç kimse tahmin etmemişti.

Abone Ol

2018-09-22 16:39:00 | Son Güncelleme : 2024-04-26 05:50:37

- 2018 Filmleri

 2018 filmleri sinema severler için adeta bir film şöleni haline geldi. Çünkü 2018 yılında bu kadar çok filmin bu kadar büyük özen gösterilerek beyaz perdeye aktarılacağını hiç kimse tahmin etmemişti. 2018 yılında bir çok film aniden sinemalarda gösterime girerken, uzun zamandır beklenen ve bir türlü sinema severler ile çeşitli sebeplerden dolayı buluşturulmayan filmlerde 2018 yılında izleyicisi ile buluştu.

2018 film izle hepsini burada sizlere aktarmak elbette imkansız, ancak sizlere 2018 yılında neredeyse fırtınalar yaratan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve beyaz perdedeki yerlerini almış olan en iyi filmlerden seçmeler yapabiliriz. Gelin isterseniz bu muhteşem filmlere bir bakalım. 2018 yılında beyaz perdede; 22 Mil, İnanılmaz Aile, Adalet 2, Mission: Impossible – Yansımalar, Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Ocean's 8, Kayıp Aranıyor, Ayin, Deadpool 2, Kara Panter, Alfa Kurt, Karınca Adam ve Eşek Arısı, Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1, Başlat, Sessiz Bir Yer, Eski Evdeki Büyülü Saat, Hurricane, Gökdelen, Superfly, Book Club, Creed II: Efsane Yükseliyor, Rampage: Büyük Yıkım, Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili, Tomb Raider, Yok Oluş, Kızıl Serçe, Acayip Güzelim, Tully, Özgürlüğün Elli Tonu, Sibirya, Öldürme Arzusu, İlk Arınma Gecesi, Vox Lux, Untitled Hatton Garden Jewel Heist Project, A-X-L, Den of Thieves, Kaçış Planı 2: Hades, 12 Savaşçı, Bad Samaritan, Pasifik Savaşı: İsyan, Gotti, Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar, Yolcu, Labirent: Son İsyan, Winchester, Cloverfield Paradoksu, Braven, The Catcher Was a Spy, Yip Man 4, 15:17 Paris Treni gibi inanılmaz ses getiren filmler izleyicisi ile çoktan buluştu.

Gördüğünüz gibi yukarıdaki liste sadece kısa bir liste ancak henüz ekranlarda yayınlanmamış ve yine 2018 yılında izleme fırsatına full hd film çekim teknikleriyle sahip olacağınız filmlerin isimlerini içermiyor. Şimdi de sizlere 2018 yılında sizlere merhaba diyecek ve uzun zamandır beklediğiniz filmleri hatırlatalım. 2018 yılı içerisinde seyircisinin beğenisine çıkacak olan filmler arasında; Gece Okulu, Mary Poppins Dönüyor, Bumblebee, Aquaman, Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde, Robin Hood, Creed II: Efsane Yükseliyor, Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları, Örümcek Ağındaki Kız, A Private War , Suspiria, Fındıkkıran ve Dört Diyar, Indivisible, Johnny English Tekrar İş Başında, Hunter Killer, Cadılar Bayramı, Ay'da İlk İnsan, Goosebumps: Horrorland, Venom: Zehirli Öfke gibi birbirinden muhteşem filmler bulunmakta.

Sizde dikkat ettiyseniz beklenenin ötesinde bu filmlerin kategorileri çok farklı. 2018 yılının başlarında bilim kurgu ve fantastik film fragmanları ile sarsılan internet dünyası aslında 2018 yılında şu ana dek drama, aksiyon, savaş, romantik, korku, animasyon ve gerilim türlerinde bir çok inanılmaz esere imza attı.

Yukarıda saymış olduğumuz ve 2018 filmleri arasında yayınlanan bazı filmler oldu ki, dünya çapında inanılmaz bir gişe rekoruna sahip oldular. Acaba bu filmlerin hangileri olduğunu tahmin edebildiniz mi? Sanırım zor bir soru sorduk, çünkü listede birbirinden farklı ve birbirinden güçlü filmler yer alıyor. O zaman sizlere hemen biz söyleyelim. 2018 yılında yayınlanan ve dünya çapında en büyük gişe rekorunun sahibi olan filmlerin en başında Disney yapımı Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1 filmi 2,046,470,714 dolar ile liderken, ikinci sırayı yine Disney yapımı Kara Panter filmi 1,346,862,917 dolar gibi bir rakamla takip ediyor. Universal Stüdyolarının yapımı olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi ise 1,303,439,130 gibi yine uçuk bir rakamla üçüncü sıradaki yerini alıyor. Bu üç filmde fantastik tarzda olsalarda dördüncü sıradaki filmin adını duyunca hepiniz şaşıracaksınız. Çünkü dördüncü sırada olan film yine bir Disney yapımı olan İnanılmaz Aile 2 filmi. Bu filmin gişe rekoru ise 1,183,923,743 dolar!

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER