Bir ilişkiyi diri tutmanın en...
MEBİT

Sevgiliye verilebilecek ve hoşuna gidecek hediye önerileri

Bir ilişkiyi diri tutmanın en önemli yollarından biri tarafların birbirlerini düşündüklerini somut olarak gösterebilecekleri yöntemlerden biri olan hediyeleşmektir.

Abone Ol

2020-11-27 18:56:00 | Son Güncelleme : 2024-03-19 09:01:00

Sevgiliye verilebilecek ve hoşuna gidecek hediye önerileri

Bir ilişkiyi diri tutmanın en önemli yollarından biri tarafların birbirlerini düşündüklerini somut olarak gösterebilecekleri yöntemlerden biri olan hediyeleşmektir. Bunun için sevgilinize onu düşündüğünüzü gösterebilecek bir hediye vererek onu mutlu etmek, ilişkinin en önemli anılarını oluşturur. Hatta sadece sevgilisine hediye verdiği anlara dair fotoğraf albümü yapan çiftler bile vardır elbette.

 

Öncelikle sevgiliye hediye fikirleri konusuna geçmeden önce sevgiliye hediye verme fikri ile ilgili genel bir çerçeveyi ortaya koyma adına bazı tavsiyelerde bulunmak istedik.

 

İlişkiyi diri tutmak için hediyeleşme önerileri

 

Sevgilinizle ilişkinizde hediye verme veya alma gibi konularda erkeklerin yaptığı en önemli hatalardan biri sadece özel günlerde hediye konusunu açmak ve sevgiliye sadece özel günlerde hediye almaktır.

 

Ancak genel olarak düşünüldüğünde sevgiliye sadece özel günlerde hediye almanın dışında aklınıza gelen herhangi bir günde de sevgilinize onu mutlu edecek bir hediye verebilirsiniz. Emin olun, onu düşünerek herhangi bir günde almış olduğunuz bir hediye, belki de onu özel günde aldığınız hediyeden daha çok mutlu edecektir.

 

Bununla birlikte kadınların hediye noktasında erkeklerden beklentisi, genellikle bir emek vererek onlara verecekleri bir hediyedir. Çok para harcadığınız lüks hediyeler elbette onları mutlu edecektir. Ancak kadınların birçoğu sevgilileri veya eşlerinin onlar için bir emek ortaya koymasını tercih ederler. Onlara ellerinizle yapacağınız romantik bir yemek bazen çok lüks bir restoranda yiyeceğiniz özel bir yemekten daha önemli olabilir.

 

Bu yüzden biz de sevgiliye hediye fikirleri olarak – ekonominin durumunu da göz önünde bulundurduğumuzda – hem hesaplı hem de el emeği hediye fikirleri vermeyi daha uygun bulduk. Hadi daha yakından bakalım.

 

Aşk Kavanozu

 


 

Oldukça basit ancak biraz emek isteyen bir hediye. Tam da yukarıda belirttiğimiz gibi ona sırf onun için emek vererek hazırladığınız bir hediye olacak.

 

Bu hediyeyi yapmak için ihtiyaç duyacağınız şeyler; bir kavanoz, bir kalem ve 365 adet küçük kâğıt. Bunların kalp şeklinde aşkı çağrıştıran şekle sahip kağıtlar olması daha etkili sonuçlar doğuracaktır.

 

Bir kavanoza bu kağıtların tamamına onu neden sevdiğinize dair içinizden gelen herhangi bir şeyi yazın ve attıktan sonra hediye edin. Özel günlerinizde o güne dair bir not eklerseniz daha etkili olacaktır.

 

Sevgilinize bu hediyeyi verdikten sonra her gün bu notlardan birini açmasını söyleyin. Emin olun, çok mutlu olacaktır.

 

El Yapımı Kupa Bardak

 


 

El yapımı kupa dediğimizde elbette bardağın sıfırdan yapımından bahsetmiyoruz. Çok daha kolay ve sevgilinizin sevebileceği bir hediye olacak burada bahsettiğimiz kupa.

 

Beyaz ve desensiz bir kupa satın alın. Bu kupaya her yüzeye yazı yazılabilen bir kalem ile yeteneğiniz varsa ister sevgilinizin portresini çizin, isterseniz de onu sevdiğinize dair semboller ve bir de yazı yazın. Kupanın üzerine yazdığınız veya çizdiğiniz şekillerle birlikte ona hediye edin. Hem ucuz hem de şık bir hediye olacaktır.

 

El Yapımı Kolye

 


 

Sevgilinize el emeğinizle yapabileceğiniz belki de en kıymetli hediyelerden biri el yapımı kolye olacaktır. Bu tip bir kolyeyi yapmak için ihtiyaç duyacağınız malzemeler gümüş tel, pense ve boncuk olacaktır.

 

Gümüş teli boncukların sığacağı şekilde ve kolyenin uzunluğunun ne kadar olacağını düşünüyorsanız ona göre kesin. Kesilen teli, kolyenin şekline göre şekillendirin. İsterseniz bir kalp isterseniz de bir çiçek ayarında şekillendirebilirsiniz gümüş teli.

 

Şekli verdikten sonra boyun askısına gümüş teli sabitlemek gerek. İşte hepsi bu kadar. Biraz emek gerektiren ancak çok kıymetli bir hediye olacaktır.

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER