Setre markalı bayan bluz model...
MEBİT

Zamansız Şıklığı Yakalamak İsteyenler Setre’de Buluşuyor

Setre markalı bayan bluz modelleri her sezon yeni ve özgün tasarımları ile şıklığına özen gösteren kadınların beğenisine sunuluyor ve her sezonun trendleri arasında kendine yer buluyor.

Abone Ol

2020-11-26 12:13:00 | Son Güncelleme : 2024-04-27 01:37:00

 Zamansız Şıklığı Yakalamak İsteyenler Setre’de Buluşuyor

Setre markalı bayan bluz modelleri her sezon yeni ve özgün tasarımları ile şıklığına özen gösteren kadınların beğenisine sunuluyor ve her sezonun trendleri arasında kendine yer buluyor. Dikkat çekici detayları ve farklı renkleri ile dikkat çeken bluz modelleri Setre’nin uygun fiyat politikası sayesinde giyimine özen gösteren tüm kadınların gardrobundaki en önemli parçalar arasında bulunuyor. Setre bluz modelleri hem zengin çeşitliliği hem de geniş renk skalası sayesinde farklı zevklere sahip tüm kadınlara tarzlarına uyan ve kendilerini yansıtacak ürünler seçme imkanı veriyor. 

 

Setre’nin askılı ve omuz dekolteli bluz modelleri her mevsim skinny jeanler ile uygun kombinler oluşturulmasında kullanılabiliyor. Kayık yaka bluz modellerini yanı sıra kolları volanlı ya da İspanyol kol bluz modelleri de sahip olduğu hareket katan detaylar sayesinde sıra dışı bir şıklık oluşturulmasına katkıda bulunuyorlar. Yaz ve kış aylarına özel kullanışlı ve ilgi çekici kumaş türlerinin kullanıldığı dantelli bluz modelleri zarif tasarımları ile Setre müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Büstiyer bluz ve askılı bluz modelleri en sıcak hava koşullarında bile rahatlıkla kullanılabilmesinin yanı sıra şıklığı ön plana çıkaran tasarımlar olarak da göz dolduruyor. Payetli bluz modelleri özellikle bahar aylarında şık ceketlerle kombinlendiğinde en özel davetlerin bile yıldızı olmayı garantiliyor. Setre’nin farklı yakalarla üretilen bluz modelleri arasında yer alan kruvaze bluz modelleri her sezonun en gözde parçalarından biri olmayı başarıyor. Setre’nin uzun kollu bluz modelleri topuklu ayakkabıların da dahil olduğu kombinlerde kullanıldığında yansıttığı tarza şıklık katan detaylar sayesinde her ortamın yıldızı olmanın yolunu açıyor. Kruvaze siyah bluzlar uygun kolye ve küpelerle kullanıldığında yaka ayrıntısının sağladığı feminen havanın vurgulandığı sade bir şıklığın temsilcisi olabiliyorlar. 

 

Setre koleksiyonunda yer alan bayan bluz modelleri her yaştan kadınlara şık görüntüsü sayesinde hem günlük kullanımda hem de özel davetlerde kusursuz bir şekilde eşlik ediyor. Kadife kumaşın kullanıldığı salaş bluz modelleri, kumaşın sağladığı baş döndürücü ihtişam sayesinde stil sahibi kadınlara benzersiz şıklığı yakalama konusunda bir ilham kaynağı oluyor. Kadife bluz modelleri düz ya da fitilli kumaş çeşitleri sayesinde istenilen kombinin oluşturulmasına imkan veriyor. Kadife bluz modelleri yalnızca kış aylarında kullanılmıyor. Kısa kollu, tek omuz ya da omzu açık modelleri de bulunan kadife bluzlar şık tasarımları ile bahar aylarında da şık kombinlerdeki yerlerini alıyorlar. 

 

Setre’nin zengin seçenekler ile üretilen bluz modelleri farklı. Kumaşları ve hoş ayrıntılarıyla her yaş grubundaki kadınları şıklığa davet ediyor. Askılı bluz modelleri pamuk, modal ve viskon çeşitlerinin yanı sıra canlı renkleri, dantel ve askı detaylarıyla da göz dolduruyor. Günlük kombinlerin vazgeçilmezi olan askılı bluz modelleri özel davetlerde de her kadının kendi tarzını kusursuz bir şekilde yansıtmasına imkan veriyor. Askılı bluz modelleri yazın en sıcak günlerinde bile ferahlık veren ve cildin hava almasını sağlayan kumaşlarıyla ön plana çıkıyor. Şort ve etek modelleriyle de kombinlenebilen askılı bluz modellerinin kullanımı yalnızca yaz ayları ile sınırlı kalmıyor. Bayan blazer ceket modelleri ile de kombinlenen askılı bluz modellerinin içerisinde yer aldığı pratik kombin alternatifleri, benzersiz stiller yaratmak isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor. 

 

Setre İkili Takımları İle En Tarz Modelleri Keşfe Hazır Olun

 

Rahatlığına ve şıklığına düşkün kadınlar sağladığı zarif ve alımlı görünüm nedeniyle gardroplarında mutlaka ikili takım modellerine yer veriyorlar. İş hayatının yanı sıra pek çok kadının günlük yaşamda da kullanmayı tercih ettiği ikili takım modelleri etkileyici ve ciddi bir tarz yaratılmasında da önemli bir rol oynuyor. İkili takım modellerinde Setre, yaygın olarak kullanım alanı bulunan renklerin yanı sıra canlı renklere ve farklı tasarımlara da yer vermeye özen gösteriyor. 

 

Hayatının her alanında pantolonun sağladığı konfordan vazgeçmek istemeyen kadınlar için farklı desenlerde, renklerde ve modellerde üretilen pantolonlar sayesinde ikili takımlar şıklık ve zarafet sağlanması konusunda en fonksiyonel parçalar arasında yer alıyorlar. Dikkat çekici modelleri ile farklı zevklere sahip kadınlara farklı alternatifler sunan Setre ikili takım modelleri geniş tasarım yelpazesi ile her sezon stil sahibi kadınların gardroplarında kendisine yer bulmayı başarıyor. İkili takımlar arasından kendi zevkine uygun tercihleri yapan kadınlar kombinlerinde kullandıkları bluz, tshirt ya da gömlek modelleriyle kendi tarzlarına uygun estetik bir görünüme kavuşabiliyorlar. Maskülen giyim tarzından hoşlanan kadınların da favori parçalarından olan ikili takımlar günün her anında iyi bir görünüme sahip olmayı sağlamasının yanı sıra kendi giyim çizgisini yakalamak isteyen kadınlar için de en kullanışlı giyim ürünleri arasında yer alıyor. Siz de kadın giyim sektörünün en önemli isimlerinden olan Setre’nin kalitesi, şıklığı ve uygun fiyatı ile dikkat çeken ürünlerini adresinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Setre’nin online satış mağazası aracılığı ile sezonluk ürünlerin yanı sıra dönemsel kampanyalar, indirimler ve outlet ürünler hakkında da bilgi alabilirsiniz.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.