Vakko, İlkbahar/Yaz 2019 Kolek...
MEBİT

Yeni Sezonun Modasını Yansıtan Bluz Modeller

Vakko, İlkbahar/Yaz 2019 Koleksiyonu’nda zamansız parçaları modern formlarla bir araya getirerek görünüme şıklık katıyor.

Abone Ol

2019-07-19 10:01:00 | Son Güncelleme : 2024-02-05 15:28:19

Yeni Sezonun Modasını Yansıtan Bluz Modeller

 

Vakko, İlkbahar/Yaz 2019 Koleksiyonu’nda zamansız parçaları modern formlarla bir araya getirerek görünüme şıklık katıyor. Sezonun vazgeçilmezi canlı renkleri, maksimalist desenler ile sentezleyen, etkileyici şıklığın odak noktası olan bluzlar birlikte tamamlandığı parçalara göre karakter kazanıyor. Göz alıcı desenlerinin yanı sıra minimal formlarıyla fark yaratan tasarımlar elegan bir şıklığa dikkat çekerek gündüzden geceye tüm görünümü güçlendiriyor.

Özgün ve modern tasarımları ile kusursuz bir koleksiyon sunan Vakko, bluz modelleriyle feminen duruşundan ödün vermek istemeyen kadınlara hitap ediyor. İlhamını gökkuşağının ve doğanın canlı renklerinden alan yeni sezon ürünleri, göz alıcı formları ve estetik detayları ile zamansız şıklığın anahtar parçası olmaya devam ediyor. 

Yenilikçi bir bakış açısı ile tasarımlarına farklı bir yorum kazandıran Vakko, çabasız şıklığın altını çizerek kadınlara stilini yansıtma fırsatı sunuyor. Pek çok farklı görünüme uygun şekilde hazırlanan şık bluz modelleri; dekoratif desenleri, elegan çizgileri ve enerjik renkleri ile fark yaratıyor. İnce ve lüks dokulu kumaşlar tercih edilerek tasarlanan ürünler, Vakko kadınının farkını ortaya koyuyor.

Yeni sezonun trend detayları dikkate alınarak özenle tasarlananbluz modelleri; fırfır, dantel, püskül, sim, taş, düğme, baskı ve fermuar gibi ayrıntılar ile zenginleştiriliyor. Yoğun iş hayatında rahatlığı ve feminenliği aynı anda yaşamak isteyen kadınlara hitap eden şifon bluz, etek modelleri ile mükemmel bir uyum yakalıyor.

Her stile ve bedene uygun şekilde hazırlanan modeller, geniş ürün çemberinde V yaka, yuvarlak yaka veya klasik yaka formlarında sunuluyor. Modası geçmeyen ürünleri ile yeni sezonda fark yaratmayı başaran Vakko, gerek spor giyim tarzını gerekse de feminen giyim stilini benimseyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Siz de tarzınızı yansıtan bluz modelleriarasından seçim yaparak gardırobunuzun eksiklerini keyifli bir alışveriş ile Vakko'dan tamamlayabilirsiniz.

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER