Yeni evliler için en zorlu sre...
MEBİT

Yeni Evliler İçin Ev Dekorasyonu Önerileri Evidea'dan Geliyor!

Yeni evliler için en zorlu sreçlerden birisi de güzel bir ev dekorasyonu yapmaktır. Sıfırdan, boş bir eve içe sinen bir dekorasyon yapmak yorucu ve zahmetli bir süreci beraberinde getirir.

Abone Ol

2019-03-05 13:32:00 | Son Güncelleme : 2024-03-29 10:00:32

Yeni Evliler İçin Ev Dekorasyonu Önerileri Evidea'dan Geliyor!

Yeni evliler için en zorlu sreçlerden birisi de güzel bir ev dekorasyonu yapmaktır. Sıfırdan, boş bir eve içe sinen bir dekorasyon yapmak yorucu ve zahmetli bir süreci beraberinde getirir. Bu yolculuğa başlamadan önce çiftlerin tarzlarını belirlemesi en önemli husustur. Çiftlerin tarzını yansıtamadığı bir evde yaşamaları çok da iyi sonuçlar vermeyebilir. Bu yüzden öncelikle tarz doğru belirlenmeli ve bu doğrultuda bir bütçe hazırlanarak dekorasyona başlanmalıdır. Bütçeyi aşan dekorasyonlar maddi zorluğa yol açabileceği için bütçeye uygun dekoratif adımlar atılmalıdır.

 

Ev Dekorasyonu Bir Bütün Olarak Görülmelidir

Ev dekorasyonu oturma odasından salonuna, mutfağından banyosuna, yatak odasına kadar bir bütündür. Parça parça hareket edilmeli fakat sonunda oluşan bütünün de birbirleriyle uygum göstermesine dikkat edilmelidir.

 

Ev dekorasyonunda öncelikle en gereklileri temin ederek yola koyulmak gerekir. Mobilyalar, beyaz eşyalar, yatak odası, gardroplar, halılar, perdeler gibi bir evde olması gereken eşyalar ile ev dekorasyonu şekillendirilmeye başlanır. Bu esnada en çok dkkat edilmesi gereken nokta renk uyumudur. Örneğin oturma odasında mobilyalar ile halı ve perdelerin renk uyumunu yakalaması gerekir. Tarz ve renk bütünlüğünü sağlamak ev dekorasyonu esnasında büyük kolaylık ve başarı sağlayacaktır. Mutfak dekorasyonu ise kullanım kolaylığı gözetilerek ve mutfağın şekli de göz önüne alınarak ve yine mutfak mobilyası ve mutfak tekstili arasında bir uyum sağlanarak yapılmalıdır. Çeyiz setleri de bu alanda kullanılabilir.

 

Yatak odası dekorasyonu ise en kişisel dekorasyon olarak kabul edilir. Bu alanda çiftler tamamen kendilerinin istediği bir şekilde dekorasyon yapmalıdırlar. Günün başını ve sonunu geçirecekleri bu alanda her mobilya ve her tekstil ürünü çiftlerin zevkine uygun olmalıdır. Evililik öncesi hazırlanan çeyiz seti yatak odası dekorasyonunda kullanılabilir. Gardroplar ise yatak odasının şekline ve mobilyalarının tarzına uygun olmalıdır. Küçük bir odaysa sürgülü modeller tercih edilmelidir.

 

Duvarlar eğer boyanmak istenmezse bir sürü farklı alternatifi bulunan duvar kağıtları desenlerinden seçim yapılabilir. Ayrıca yine duvarlara dekoratif zenginlik katmak amacıyla tablolar ve aynalar asılabilir.

 

Ev dekorasyonuna dair her şey uygun fiyatlı seçenekleriyle Evidea.com adresinde bulunabilir.



  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.