İktisatEvim senetle ev ve arab...
MEBİT

İktisatEvim Senetle Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi olma düşüncesini gerçeğe dönüştürüyor. İnsanlar ev sahibi olmaya karar verdiğinde ilk hedefleri yıllarca hayal ettikleri özelliklere sahip olan bir evi bulmaktır.

Abone Ol

2021-02-24 08:25:00 | Son Güncelleme : 2024-04-26 01:03:11

İktisatEvim Senetle Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi olma düşüncesini gerçeğe dönüştürüyor. İnsanlar ev sahibi olmaya karar verdiğinde ilk hedefleri yıllarca hayal ettikleri özelliklere sahip olan bir evi bulmaktır. Evin mevkisi, yerleşik mobilyaları, duvarları, zemini daha birçok detayına ev alınırken özen gösterilir. İnsanlar ev almak için bir çok yolu hesaplarlar fakat bankalar ev alma sürecini biraz zorlaştırabilir

Bankadan kredi çekmeye karar verdiğinizde birçok kritere uyarsanız krediye sahip olabilirsiniz. Dosya masrafı ev sonrasındaki faizi ise cabası. Fakat İktisatEvim sizi senetle ev sahibi yapıyor. Senet kulağa ilk etapta korkutucu gelebilir fakat senet ile ev satın aldığınızda evin değerinden daha fazla ödemek zorunda kalmazsınız.

Senetle Nasıl Ev Alınır?

İktisatEvim sayesinde 18 yaşını geçmiş ve belli bir geliri olan herkes senetle ev sahibi olabilir. Üstelik peşinatınız var ise peşinatlı, peşinatınız yok ise peşinatsız bir şekilde size en uygun şekilde hesaplanan taksitlerle ev sahibi olma avantajına sahipsiniz. İktisatEvim sayesinde hayalinizdeki eve sahip olmak düşündüğünüz kadar zor değil. İktisat evime gelin isterseniz senetle isterseniz belli iktisat paketlerimiz ile sizin için en uygun ödeme yolunu belirleyelim ve kira öder gibi ev sahibi olmaya başlayın. İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Senetle Ev Almanın Avantajları

Hayalinizdeki evi buldunuz ve almak istiyorsunuz ama kenarda yeterli paranız yok ise İktisatEvim’ e gelin. Senetle ev sahibi olabilmeniz için sadece TC. vatandaşı ve 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. Sonrasında ise peşinatsız olarak size uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz.

Senetle Araba Sahibi Olmak

İlk önce bütçenizi belirleyerek senet ile kolayca araba sahibi olabilirsiniz. İktisatEvim senetle ev ve araba sahibi olma düşüncenizi kolaylaştırıyor. İktisatEvime gelerek kredi notunuza bakılmadan peşinatsız ve kefilsiz araba sahibi olabilirsiniz. Beğendiğin arabayı İktisatEvim sayesinde senetle istediğin zaman alabilirsin.Üstelik İktisakEvim’in iktisat paketleri sayesinde kendinize en uygun paketi seçebilir ve hepsinde de bütçenize uygun, sizi zorlamayacak ödeme şeklini ve miktarını belirleyebilme imkanına sahipsiniz. Tüm bu avantajlardan yararlanabilmek için İktisatEvim’i tercih edin.

Kaynak:


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.