Van’da 11 bin olan öğretmen pr...
MEBİT

İddia: Van’da Öğretmenlere 30 Bin TL Promosyon Verilecek

Van’da 11 bin olan öğretmen promosyon kapsamı ilçe MEM’ler ile 18 bin öğretmene çıkarıldı. Öğretmenler 30 bin TL promosyon ödemesi alacak.

Abone Ol

2023-01-29 00:37:26 | Son Güncelleme : 2024-04-16 14:25:48

İddia: Van’da Öğretmenlere 30 Bin TL Promosyon Verilecek

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelliyor ancak birçok Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı promosyon anlaşması öğretmenler ve sendikalar tarafından tepki çekiyor. 

bgazete.com.tr'nin haberine göre: Birçok Milli Eğitim Müdürlüğü güncelleme talep ettiği promosyon ödemelerinde mutlu sona ulaşırken birçoğu da sözleşmelerde yer alan çıkış ceza maddesi sebebiyle hüsrana uğradı. Van’da ise MEM tüm personelleri kapsayan promosyon görüşmelerini yetersiz bulup anlaşma imzalamayıp erteleme yapmıştı.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ihalesinin 25 Ocak Çarşamba günü başlattı. Belirlenen taban promosyon miktarı ise öğretmen ve personelleri mutlu edecek.

Van’da en az 30 bin TL promosyon verilecek

Van MEM 11 kişi adına katıldıkları promosyon görüşmelerine, sendikalardan tepkisi gelmesi üzerine görüşmeleri durdurmuştu. Buna sebep ise Ziraat Bankası’nın 3600 TL’lik promosyon teklifi olmuştu. Ziraat Bankası’nın bu teklifi sosyal medyada viral olmuş ve ülke genelinde tepki çekmişti.

Van MEM 11 bin personel sayısını genişleterek 18 bine çıkardı. Taban promosyon ödemesi için ise 30 bin TL belirlendi. Van’da öğretmen ve personellerin en az 30 bin TL promosyon alması bekleniyor. Bunun altında kalan tekliflerin kabul edilmeyeceği belirtildi.

Ödeme peşin talep ediliyor
Herhangi bir bankayla 30 bin TL üzerinde anlaşma sağlanır ise üç yıllık sözleşme yapılacak. Van MEM ayrıca ödemenin peşin yapılmasını talep etti.

  • Etiketler : Van Haber VAN MEB PROMOSYON
  • YORUM YAP
    Yorumlar (1)
    Ayhan 2023-02-02 00:56:25

    30bin vermezler bu bankacılar bankalar calisanlarin sırtından kazançlarına kazanç katiyorlar buna dur diyecek babayiğit yok maalesef

    ÖNERİLENLER