Saadet Partisi Edremit İlçe Ba...
MEBİT

Başkan Aksona, Memur-Sen TOKİ’nin sorunlarını ele aldı!

Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanlığı Memur-sen TOKİ'de ikamet eden vatandaşların 10 yıldır devam eden sorunlarını gündeme aldı.

Abone Ol

2022-03-03 00:32:33 | Son Güncelleme : 2024-04-24 01:11:10

Başkan Aksona, Memur-Sen TOKİ’nin sorunlarını ele aldı!

Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanı İdris Aksona açıklamada şu ifadelere yer verdi:- “Memur-Sen sendikası üyelerine yapılan bin 58 konutta yaklaşık 5 bin 500 vatandaş ikamet etmekte, Van depremi ile yapımı tamamlanmayan binalar hak sahiplerine teslim edilmiş, ancak eksiklikler bu güne kadar bir türlü giderilmemiştir. Eski ve yeni yönetim, mahalle muhtarlarının çabalarına rağmen birçok sorunun hala devam ettiği yapılan tüm uğraşlara rağmen ilgili kurumlar tarafından sonuç alıcı çalışmaların yapılmadığı ve söz vermenin ötesine geçilmediği görülmektedir. 

AKPINAR DERESİNİN ISLAH ÇALIŞMALARINI YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? 
Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanlığı olarak Memur-Sen TOKİ’de tespit ettiğimiz başlıca eksiklikleri yetkili makamlara sormak istiyoruz. Site içinde geçen Akpınar deresinin ıslah çalışmalarını yapmayı düşünüyor musunuz? Site içinde bozulan ve çöken yolları yapmak gibi bir niyetiniz var mı? 

ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZMEYİ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? 
Söz vermiş olduğunuz Aile Hekimliği binasını tespit edilmiş olan yerinde yapmak gibi bir amacınız var mı? Bölge Hastanesine bağlantı yolu Edremit belediyesi tarafından söz verilmesine rağmen yapılmamıştır acaba belediye bu yolu yapmayı düşünüyor mu? Edremit Belediye Meclisinden TOKİ içerisine sosyal tesisler ve çarşı yapılması kararı alındı alınan bu karar uygulamaya geçirmeyi düşünüyor musunuz? Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanlığı olarak Memur-Sen TOKİ’de ki sorunların çözümü için yetkili makamları harekete geçmeye davet ediyoruz

  • Etiketler : SAADET PARTİSİ SADIK YALSIZUÇANLAR İDRİS AKSONA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER