Milan'da ve A Milli Takımımızd...
MEBİT

Hakan Çalhanoğlu’na Yeni Talip

Milan'da ve A Milli Takımımızda forma giyen yıldız oyuncu Hakan Çalhanoğlu Milan ile henüz sözleşmesini yenilemedi. Ligi ikinci sırada tamamlayan Milan, oyuncuya yeni kontratını sunsa da henüz görüşmeler devam ediyor.

Abone Ol

2021-06-23 23:56:43 | Son Güncelleme : 2024-04-25 22:47:39

Hakan Çalhanoğlu’na Yeni Talip

Galatasaray ile yakınlığı bilinen Hakan Çalhanoğlu geçen sezon performansı ile birçok kulübün ilgisini çekti. Bu kulüplerden biri de La Liga şampiyonu Atletico Madrid. Sözleşmesinİ henüz yenilemeyen oyuncunun hangi takımda forma giymeye devam edeceği futbolseverler tarafından oldukça merak ediliyor. betwinner

Hakan'a Yeni Sözleşme Teklifi

Performansı ile takımın ligdeki başarısının en önemli etkenlerinden biri olan oyuncu, kulüp yöneticileri tarafından takımda tutulmak isteniyor. Sky İtalia tarafından yapılan habere göre mevcut sözleşmesinde yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Hakan Çalhanoğlu‘na Atletico Madrid tarafından teklif geldi. Buna göre yeni sözleşme yıllık 3 milyon Euro net ve 3 milyon Euro bonus içeriyor. Milan ile oyuncu arasında yapılan görüşmelerde ise yıllık 4 milyon Euro seviyelerine ulaşılmıştı. betwinner bahis

Çalhanoğlu İspanya'ya Gidecek Mi?

Real Madrid ve Barcelona’yı geride bırakarak şampiyon olan Atletico Madrid transferde güçlü taraf olarak görülüyor. Ancak yıldız oyuncunun hem mevcut takımındaki iyi performansı hem de İspanya'ya taşınmayı düşünmemesi onu İtalya'da kalmasına ve teklifleri değerlendirmesine itiyor.

Öncesinde farklı Serie A takımlarından ve Premier Lig ekiplerinden de teklifler aldığı söylenen Çalhanoğlu şimdilik elindeki teklifleri değerlendirerek en iyisini seçmeye çalışacak.

  • Etiketler : HAKAN ÇALHANOĞLU TRANSFER SEZONU TRANSFER SPOR FUTBOL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER