MEBİT

Garnier İle Kendine İyi Bak

Abone Ol

2019-08-31 12:16:00 | Son Güncelleme : 2024-04-17 14:16:22

Garnier İle Kendine İyi Bak

 ADVERİTORİAL REKLAM

 

Garnier İle Kendine İyi Bak

Çünkü siz kendimi seviyorum diyorsanız Garnier sizinle...

Köklü bir Fransız kozmetik markası olan Garnier 1904 yılında kurulup, 1970 yılında kozmetik devi L’oreal ile yollarını birleştirmiştir. Bir marka için uzun yıllar boyu ürünlerinin kullanılması ve güven vermesi kadar herkese ulaşabilmesi de çok önemlidir.

Bugün, dünyada Garnier markası 64 ülkede müşterileri olan bir kozmetik şirketidir. Garnier aynı zamanda çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Saç boyaları, cilt bakım ürünleri, makyaj malzemeleri, temizleme tonikleri, kişisel bakım ürünleri, roll-on ve deodorantları, BB kremleri ve nemlendiriciler, güneş kremleri, güzellik maskeleri, yüz yıkama jelleri, temizleme mendilleri, hemen tüm kozmetik ürünlerini Garnier’de görebiliyoruz.

Tüketiciye ulaşması bakımından da Garnier ünlü bir marka oluşundan faydalanıyor. Sadece kozmetik mağazalarındadeğil internette pek çok alışveriş sitesinde ve en yakınımızdaki süpermarket, eczane ve Avm’lerde Garnier markasını uygun fiyatlarla bulabilmek mümkün. Garnier dinamik bir marka olarak ürünlerinde ve ambalajlarında daimayenilikçi sunumlarlakarşımıza çıkıyor. Garnier, siz kadınlara “Gerçekten güzelsiniz ve Sürdürülebilir Güzellik Her Kadının Hakkı “diyor. Güzelliğinize güzellik katmak için sayfası sizleri  bekliyor.

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER