İpekyolu’na bağlı Erçek Mahall...
MEBİT

Özgökçe Ertan, Erçeklilerle bir araya geldi

İpekyolu’na bağlı Erçek Mahallesinde halka seslenen Van Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Bedia Özgökçe Ertan, Erçek mahallesinde halkla bir araya geldi.

Abone Ol

2019-03-18 17:25:00 | Son Güncelleme : 2023-10-19 02:25:36

Özgökçe Ertan, Erçeklilerle bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı  Bedia Özgökçe Ertan, İpekyolu’na bağlı Erçek Mahallesinde halka seslendi.

 

HDP Van’da seçim çalışmalarını aralıksız bir biçimde sürdürüyor. Seçim kampanyasını köy, mahalle, sokak ve ev ziyaretleri sürdüren HDP’liler bugün de halkla buluşmayı sürdürdü. HDP Van Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Bedia Özgökçe, İpekyolu Eş Başkan Adayları Şehzade Kurt ve Azim Yacan seçim çalışmaları kapsamında İpekyolu İlçesine bağlı Erçek Mahallesinde halkla buluştu. Erçek’te davul-zurna ile karşılanan ve halkla halay çeken Özgökçe ve beraberindekiler, ardın halka hitap etti.

 


 

İlk olarak söz alan HDP Van Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Bedia Özgökçe: "Leyla Güven, İmralı’da. özelde cezaevlerinde yaşanan tecrit nedeniyle bedenini 130 gündür açlık grevine yatırmıştır. Halkımız bu baskıyı bu tecriti geçmişte olduğu gibi bu süreçte de kıracaktır. Herkes Leyla güvenin bu eylemine ses vermeli" diye konuştu.


Özgökçe’nin ardından konuşan İpekyolu Belediye Eş Başkan Adayı Şehzade Kurt’ta, 31 Mart yerel seçimlerinin sıradan bir belediye seçimi olarak algılanmaması gerektiğini söyledi. Ülkenin içinde bulunduğu toplumsal, siyasi ve ekonomik krizden  çıkışın yolunun 31 Mart seçimleri olduğunu vurgulayan Kurt, kamuoyunu açlık grevleri hususunda duyarlı olmaya çağırdı. Son olarak konuşan Eş Başkan Adayı Azim Yacan’da, süren açlık grevi eylemlerine dikkat çekerek, herkesi duyarlı olmaya ve ayrıca 31 Mart seçimlerinde iradesine sahip çıkmaya çağırdı.


Vanhaberdar


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER